Святкували до ранку. Як біля головної ялинки вінничани Новий рік зустрічали

Святкували до ранку. Як біля головної ялинки вінничани Новий рік зустрічали
  • Цієї ночі у Центральному парку імені М. Леонтовича вінничани зустрічали Новий рік. Біля головної ялинки зібралося чимало людей. Святкування не втихало до ранку.

Звечора біля головної ялинки почали збиратися вінничани. Об 23 годині для них виступив гурт «SunRise». Виконавці співали українські та зарубіжні новорічні пісні. А вже опівночі запалював хітами гурт «Лесик і Карпо».

«Я дуже люблю наше місто і коли наш колектив запросили в новорічну ніч співати для вінничан, не міг відмовити. Одразу зателефонував Лесику, з яким у гурті виступаємо. Кажу, бери лижі і їдь мерщій зі Львова до Вінниці, будемо для моїх земляків співати, — розповів соліст гурту «Лесик і Карпо» Віктор Негур. — Ми навіть з такої нагоди пісню записали «Цей сон». Приємно, що вона сподобалась вінничанам, як і решта пісень нашого колективу. Вітаю усіх з Новим роком та зичу миру, любові і злагоди».

Також у цей час діяли локації «Зимового містечка». Там вінничани каталися на льодовій ковзанці, спускались з гірки на санчатах та фотографувались.

Відео дня

«Тут панує особлива новорічна атмосфера, відчувається справжній дух свята. Люди фотографуються, запалюють бенгальські вогні, співають та танцюють, — каже вінничанин Костянтин, який прийшов на святкування з родиною. — Ми вперше зустрічаємо Новий рік біля Головної ялинки у такій приємній компанії. І вже вирішили, що це стане нашою сімейною традицією — зустрічати Новий рік разом з усією вінницькою родиною».

Далі була дискотека, яка тривала до ранку. Дивіться, як все було у фотогалереї:

 

Читайте також:

У Вінниці контролюватимуть продаж та використання піротехніки

Запасайтесь солодощами та грійте какао. ТОП милих фільмів-казок для зимового настрою

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Галина Коломоец

    а три роки назад там ще і духовий добре давав жару
  • Герман Марчук

    Та ти що які звьозди.
  • Ирина Смирнова

    Шикарні виконавці "Владімірський централ" співали. Дижились
  • Татьяна Черниченко

    "Є чим пишатись. Велике досягнення"

keyboard_arrow_up