Сьома річниця створення Національної поліції України. Як вітали наших правоохоронців

Сьома річниця створення Національної поліції України. Як вітали наших правоохоронців
  • Відзнаки та нагороди, привітальні слова та подяки за професіоналізм. Так у Вінниці відзначали День Національної поліції сьогодні, 4 липня. 

Правоохоронці України 4 липня відзначають своє професійне свято. День Національної поліції України — молоде державне свято, яке запровадили у 2015 році.

У головному управлінні Нацполіції з цього приводу сьогодні відбулась нарада керівництва поліції, обласної військової адміністрації та силових структур області.

Відео дня

Під час наради присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять поліцейських, які загинули під час виконання своїх службових обов’язків.

Від очільників області та міста, керівників правоохоронних та силових відомств поліцейські Вінниччини отримали відзнаки і нагороди. 

«Від вас залежить безпека вінничан. Показовим був початок війни. Присутність людини в поліцейській формі заспокоювала. Це важливо. Це довіра. Бережіть її! Ви робите велику справу — забезпечуєте охорону прав і свобод людини, протидієте злочинності.  Велика вдячність поліцейським, які захищають Україну в бою, на фронті. Поліція пліч-о-пліч зі Збройними Силами України. Бережіть себе! Повертайтесь живими з чергувань, вас вдома чекають рідні», — сказав у своєму привітальному слові голова ОВА Сергій Борзов. 

Як читаємо на сайті Нацполіції, керівник обласного главку Іван Іщенко зазначив, що поліцейські гідно виконують поставлені перед ними завдання. Полковник поліції подякував кожному та кожній за професіоналізм, вірність Присязі, мужність та відданість своїй справі. 

У ОВА додають, що до привітань приєднались керівники командування Повітряних сил ЗСУ та угрупування військ «Дністер».

«Командувач Повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Микола Олещук щиро подякував за спільну роботу  і в мирний час, і в період воєнного стану та вручив нагородженим нагрудні знаки «Повітряні Сили Збройних Сил України», — йдеться у повідомленні. 

 

Читайте також:

«Я живий, вони ні». Історія важкопораненого вінницького нацгвардійця

«Я знаю, що мій батько Герой». Історія Романа Верещака, який ціною власного життя зупинив ворожий наступ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up