У Вінниці запрацює новорічне «Зимове містечко». Дату відкриття перенесли

У Вінниці запрацює новорічне «Зимове містечко». Дату відкриття перенесли
  • Новорічний ярмарок розгорнеться у Центральному парку ім. М. Леонтовича. Тут можна буде придбати подарунки, новорічні прикраси та сувеніри. А також приємно провести час у святковій атмосфері. 

У Вінниці розгорнеться «Зимове містечко» у Центральному парку ім. М. Леонтовича, повідомляють на сайті вінницької міської ради. Містечко працюватиме до 23 січня. З 10.00 до 22.00 тут можна буде покататись на ковзанці просто неба, відвідати  ярмарок та розважитись у луна-парку.

Містечко мало б відкритись сьогодні. Але дату відкриття перенесли через несприятливі погодні умови.

У мерії, нагадаємо, раніше повідомляли, що через карантинні обмеження новорічні гуляння в парку будуть за новими правилами

Відео дня

«Цьогоріч «Зимове містечко» матиме інший формат. Воно поділене на зони. У містечку розгорнуться ярмарок, ковзанка, дитячі та сімейні атракціони. Це дасть можливість відокремити потоки відвідувачів за  інтересами та зробити комфортним перебування на локаціях дорослих та дітей», — каже директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

В своїх анонсах міська влада вказувала, що кожного дня в Центральному парку будуть додаватися нові ятки. І на момент відкриття Головної ялинки міста їх буде близько 50. Тут можна буде придбати новорічні подарунки, прикраси та сувеніри. Також охочі зможуть придбати випічку, печиво, інші смаколики.

Організатори підкреслюють, що ярмарок працюватиме з дотриманням усіх карантинних вимог. Ятки поставлять на відстані, щоб уникнути можливого скупчення людей. До торгівлі допустять лише тих продавців, які матимуть «зелені» ковід-сертифікати.

Дотримуватись карантинних правил мають і відвідувачі ярмарку. Перш за все — не забувати одягати маску та триматись на безпечній відстані від інших людей.

Також у «Зимовому містечку» біля Літнього театру буде ковзанка просто неба та луна-парк.  Дорослим, які захочуть піти на ковзанку та атракціони,  при собі необхідно мати «зелений» ковід-сертифікат, дійсний негативний ПЛР-тест чи довідку про одужання від ковіду.

Читайте також:

Вечір у колі родини. Десять кращих мотивуючих фільмів на реальних подіях

«Тепліша,  ніж в попередні роки»: синоптик розповіла про погоду взимку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (29)
  • Tata T

  • Lesya Grabchak

    Вже  відкрили?
  • Лариса Билаш

    Вхід з сертифікатами на територію ярмарки чи лише на ковзанку??
  • Света Сідлецька

    Тож  ЧЕРВОНА ЗОНА!  ТО ДЕ ТА ВС....ЦІ КОРОНА. ЗАБЕМБАЛИ ВЖЕ!   ЧЕРВОНА ТО ЧЕРВОНА ,ЯКІ СВЯТА??

keyboard_arrow_up