Сьогодні у Вінниці розпочали опалювальний сезон. Вдень прогнозують до +22

Сьогодні у Вінниці розпочали опалювальний сезон. Вдень прогнозують до +22

З 15 жовтня у Вінниці розпочинається опалювальний сезон 2019-2020 років. Так вирішила міська рада.

«Вінницяміськтеплоенерго» з 15 жовтня розпочинатиме подачу послуги з централізованого опалення для населення. Про це повідомляють у відомстві.

Рішення про початок опалювального сезону прийняв виконавчий комітет Вінницької міської ради ще 10 жовтня.

— Таке рішення було прийняте у зв’язку з прогнозом, що середньодобова температура зовнішнього повітря очікується нижчою +8°C. А відповідно до постанови Кабінету Міністрів України опалювальний сезон розпочинається тоді, коли впродовж трьох діб середньодобова температура зовнішнього повітря становить не більше +8°C.

Відео дня

Варто додати, що сьогодні, 15 жовтня, синоптики прогнозують у Вінниці до 22 градусів тепла. А протягом тижня вдень до 20 градусів.

—  Послуга з централізованого опалення подаватиметься на будинки поступово. В першу чергу (відповідно до рішення виконавчого комітету Вінницької міської ради), послуга надаватиметься тим споживачам, які не мають заборгованості за спожиту теплову енергію в минулому опалювальному сезоні, — зазначають комунальники.

Опитування

Як гадаєте, чим думали посадовці, коли приймали рішення про початок опалювального сезону?

Нагадуємо, що з 7 жовтня почали включати опалювання у дитсадочках та лікарнях.

Довідка:

«Вінницяміськтеплоенерго» забезпечує тепловою енергією 1222 будинки житлового фонду м. Вінниці.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anonymous

    Вони взагалі нічим не думали.
  • Юлия

    Да, в квартире жарко... Причин много... Услуги должны быть нужными и реально подсчитанными. Такой возможности пока нет. Разве что квартиру менять. Одно радует! Страна-то у нас богатая!
  • Юлия

    Да, в квартире жарко... Причин много... Услуги должны быть нужными и реально подсчитанными. Такой возможности пока нет. Разве что квартиру менять. Одно радует! Страна-то у нас богатая!
  • Тетяна

    Ось вам і заощадлива економія,в квартирі задуха,на вулиці + 23,всі кватирки відчинені,обігріваєм вулицю,і чекаємо на космічні платіжки,коли уже в нашій країні буде хоч якийсь порядок
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up