Смертельна пожежа на Пирогова. Поліція розпочала розслідування

Смертельна пожежа на Пирогова. Поліція розпочала розслідування
  • Минулої доби на Пирогова горів підвал. З приміщення вдалося врятувати одного чоловіка, інший — загинув. Правоохоронці за даним фактом проводять перевірку.

Пожежа сталася 27 липня близько 15 години. Про неї ми писали у матеріалі:

— Під час ліквідації пожежі бійці ДСНС виявили в приміщенні 64-річного чоловіка з ознаками отруєння чадним газом. Потерпілого евакуювали та передали лікарям  екстреної медичної допомоги. Після ліквідації пожежі рятувальники виявили в задимленому приміщенні ще одну людину — 59-річного чоловіка без ознак життя. Обидва чоловіки не мали постійного місця проживання, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Причини смерті 59-річного потерпілого буде встановлена під час проведення судово-медичної експертизи.

Відео дня

За даним фактом правоохоронці розпочали розслідування. Триває досудове розслідування.

 

Читайте також:

Конфлікт з «муніципалами», зникла родина та інше важливе за 27 липня на 20minut.ua

Вінниця поринула у затор. Через аварію зупинилися трамваї та тролейбуси

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Max NonStop

    Пишуть виявили іншу людину мертву, як ніби рятувальники, не знали, що там було дві людини. Пожежники знали, що там дві людини, із загиблим вони спілкувались, коли намагались дістатись до нього, вирізаючи грати, через які він був заблокованим. Хотя могли врятувати, через вхід до подвалу, але не змогли, з різних причин...!!!

keyboard_arrow_up