Слідами наших публікацій: вінничани приєднались до порятунку Дмитрика

Слідами наших публікацій: вінничани приєднались до порятунку Дмитрика
  • «Олю, вітаю! Мені б хотілося написати слова подяки всім тим хто відгукнувся до порятунку мого сина», — звернулася до нас матір хворого на рак Дмитра Шилова.
  • Вінничани, ви просто мегакруті!
  • Читайте чергову історію про те, що дива трапляються, особливо напередодні Різдва.

Вінницькому 11-річному школяру Дмитру Шилову встановили діагноз рак. Про це ми написали 26 листопада 2019 року в публікації «В 11-річного Дмитра з Вінниці починається курс хіміотерапії. Потрібна кров 3+».

Три місяці школяр не ходить на уроки. Протягом цього часу Дмитрик знаходиться у Вінницькій обласній дитячій лікарні у онко-гематологічному відділенні. Він переніс складну операцію та два курси хіміотерапії. Поруч з школярем постійно знаходиться мама, яка виховує сина сама.

— Нам зараз дуже потрібна кров на сьогодні. Дуже прошу людей допомогти моєму синочку. Він бореться зі страшним недугом та ми віримо у його повне одужання. Але без допомоги ми не справимось, — розповідала тоді журналістці «20 хвилин» матір школяра Ольга Шилова.

Відео дня

Вінницькі поліцейські здали кров для порятунку Дмитрика  

— Про хворого хлопчика, якому потрібна кров, поліцейські дізнались з газети «20 хвилин»,  куди звернулась вінничанка з проханням допомогти у лікуванні свого сина. Її 11-річний Дмитрик Шилов бореться зі страшною хворобою – раком. Дитині, яка перенесла операцію та два курси хіміотерапії, зараз потрібна донорська кров групи3+ для чергового курсу хіміотерапії, — повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Правоохоронці долучилися до допомоги та здали кров.

Матір дякує людям за допомогу

У народі кажуть, все починається з вдячного серця. Саме таке серце є у матері хворого Дмитрика. Жінка просто завалила нас вдячністю та просить подякувати лікарям, медсестрам та всім людям, які долучилися до допомоги.

— Після публікації почали приходити незнайомі люди просто у палату лікарні та приносили гроші на порятунок мого Дмитрика. Я не вірила своїм очам, що таке може бути. Прийшов якісь чоловік та розповів, що у нього теж був рак. Але зараз він одужав. Чоловік залишив велику суму грошей та побажав одужання моєму сину. Я навіть не встигла запитати, як його звати, — розповідає журналістці «20 хвилин» Ольга Шилова.

Жінка дякує Горбик Світлані Іванівні, лікарці  гематологу, яка лікує Дмитрика.

— Це наша друга мама, вона лікар, психолог, просто друг, професіонал з великої літери. Побільше б таких лікарів! Велика шана мед персоналу, які відносяться до наших дітей як до своїх, — зазначає матір.

На днях прийшов один із вінницьких депутатів та приніс 10 тисяч гривень на лікування. Тож вінничанка дякує і йому, і всім небайдужим людям, які приєдналися до допомоги.

Збір на лікування Дмитрика продовжується

За словами матері, лікування безкоштовне. Але потрібно також часто щось докупляти та проходити обстеження.

— Ми два дні побули вдома. Але у вівторок, 10 грудня, Дмитру стало зле. Погіршилися аналізи та нас знову оформили на стаціонар. За останній місяць ми витратили близько 15 тисяч гривень. Ще будуть необхідні гроші на реабілітаційний період, — каже вінничанка.

Актуальною залишається допомога донорів. Кров потрібна групи 3+. Донорів чекають у центрі переливання крові у лікарні імені Пирогова з поміткою «Для онко-гематологічного відділення Вінницької обласної дитячої лікарні».

Номер картки 6706350011753806 (Ощадбанк)

Редакція бажає швидкого одужання Дмитрику та вірить в його перемогу над хворобою!!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Алла Семенець

    ++++
  • Лучія Волошенюк

    +++
  • Квітка Ліля

    +++
  • Анжела Краплина

    +++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up