Скільки вам не шкода віддати за комуналку? Вінничани про справедливі ціни

Скільки вам не шкода віддати за комуналку? Вінничани про справедливі ціни

Двісті гривень чи три тисячі? Запитали вінничани скільки вони платять за комунальні послуги і які ціни, на їх думку, були б справедливими.

Олена (33), нянька:

- Чесно, не можу сказати, бо я живу на квартирі. Якщо дивитися по зарплатах, які зараз є в людей, то платити потрібно не більш ніж півтори тисячі гривень. Бо, наприклад, пенсіонери більше не заплатять.

 

Відео дня

Вікторія (74), бухгалтер:

- Це обслуговування того не варте. Ціни мають бути такі, як були раніше. Не більше 200-300 гривень за місяць. За свою двокімнатну квартиру я зараз плачу близько двох тисяч гривень. Це дуже складно.

 

Петро (69), пенсіонер:

- Я чорнобилець, плачу лише 50%. За минулий місяць вийшло 650 гривень. Повну суму я не зміг би платити. Дітям доводиться платити більше 3 тисяч. Субсидії не дали, бо син був за кордоном.

 

Олег (62), пенсіонер:

- Ціна має бути точно не така, як зараз. Мені прийшла платіжка тисячу гривень, а з опаленням вийде всі три з половиною. Вважаю, що має бути не більше тисячі чи півтори тисячі гривень.

 

Марина (17), студентка:

- Я ще не платила за комуналку, бо живу з батьками, але знаю, що їм зараз важко. Ціна має відповідати рівню зарплат. Потрібно думати про людей, що їм складно платити по три тисячі.

 

Валентин (39), підприємець:

- Як правило, ми хочемо багато і при цьому нічого не платити. Я отримую якісні послуги і мене все влаштовує. Ціна має залежати від того, скільки я споживаю. Це все політична ситуація.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (25)
  • Ігор Бурдейний

    Гривень 400 - 500 буде гарна сума , виходячи із середньої зарплати для працюючих і 200-  для пенсіонерів
  • Петров Пётр

    Грабят свой народ вот и всё , тут в комментариях хоть об стену головой бейся , и что не говори, но все знают и понимают что грабят нас самым наглым образом. Человек должен жить и думать над тем как что-то созидать , творить, развиваться, а тут думаешь как выжить , семью прокормить и одеть .
  • винни

    У нас нет стимула  получать официальную зарплату- быть честным, мало того что с тебя сдерут кучу налогов то еще и заплатишь за коммуналку по полной
  • Антон Петров

    Коммуналка должна быть как в СССР или меньше. Иначе накой нам это государство от которого никакой выгоды?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден Від читача 18:58 смс для Анечки 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up