Ситуація у Вінниці 26 листопада: як ходить транспорт та де відключили світло

Ситуація у Вінниці 26 листопада: як ходить транспорт та де відключили світло
  • На випадок екстреного відключення електроенергії та тепла у Вінниці цілодобово функціонують «пункти незламності» де можна буде зігрітися, підзарядити телефони та випити чаю.
  • Вінницька міська рада розповіла про ситуацію станом на 26 листопада.

Як інформує вінницька влада, станом на ранок 26 листопада у оселі вінничан подача води, газу та тепла здійснюється в робочому порядку. Світло подається згідно з введеним «Вінницяобленерго» графіком планових відключень.

Автобуси, тролейбуси та маршрутні таксі здійснюють пасажироперевезення згідно графіку вихідного дня.

Через велику електрозатратність трамваїв, тимчасово, буде зменшено їх кількість та маршрути по яким вони курсуватимуть. Відтепер трамваї будуть здійснювати рух лише маршрутом №4 «Барське шосе – Муніципальний ринок».

Відео дня

Трамваї курсують лише на маршруті №4 «Барське шосе – Муніципальний ринок» також за графіком вихідного дня.

Планові відключення

Графіки планових відключень складають та застосовують обленерго, перелік яких можна знайти за посиланням https://bit.ly/3EGx3np

«Укренерго» не відключає конкретні будинки, вулиці чи міста, а надає обленерго лише обсяги (мегавати), на які треба зменшити споживання. 

Інформацію про відключення послуги на Вінниччині можна перевірити:

Пункти  Незламності 

У період відсутності електроенергії, просимо подбати про себе та рідних, а також допомогти тим, хто потребує цього поряд.

Нагадаємо, що при значній перерві в електропостачанні активується робота Пунктів Незламності. Мапу таких пунктів по всій країні можна подивитись ТУТ. Рекомендуємо одразу виписати адреси найближчих до вашого будинку Пунктів.

— Там будуть усі базові послуги: це електрика, мобільний зв’язок та інтернет, тепло, вода, аптечка. Безкоштовно і цілодобово, — обіцяють у владі.

Пункти працюватимуть при всіх обласних та районних адміністраціях, також при школах, будівлях ДСНС тощо. На сайті та в усіх Пунктах Незламності можна буде дізнатись, де працює найближче АЗС, банківське відділення, аптека, магазин.

23 листопада, нагадаємо, була масштабна ракетна атака по Україні. На Вінниччині є влучання. У матеріалі зібрана вся актуальна інформація від початку до закінчення тривоги.

Також розповідаємо, про шість способів, як зарядити мобільний телефон та що має зробити кожен вінничанин

 

Читайте також:

Планові та аварійні відключення світла у всіх регіонах. А у вас є світло?

На Вінниччині облаштували 193 Пункти незламності (Мапа з адресами)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Валентина Грузевич

    На Кореї вже 4 години немає світла,а П‘ятничани зовсі не вимикали це як?????
  • Григорий Бабенко

    Всі за!!! Але чому одним вимикають на 4 і більше годин - іншим взагалі не вимикають. Що це означає? "Вожді керують"?  Колись теж керували...

    Олег Каськов reply Григорий Бабенко

    Григорий Бабенко просто,в нас всі люди рівні,але деякі-рівніші.

    Олена Дзюбенко reply Григорий Бабенко

    Григорий Бабенко може тих кого не вимикають на одній лінії з лікарнею ? Наша натура така, як в мене нема то і в сусіда нехай не буде
  • Люба Павельчук

    Все буде добре,Україна понад усе.
    Вистоїмо , переможемо,нездамось..

keyboard_arrow_up