Синоптики обіцяють сувору зиму. Комунальники Вінниці готують техніку та сіль

Синоптики обіцяють сувору зиму. Комунальники Вінниці готують техніку та сіль
  • На початку грудня в Україні стовпчик температури впаде до -10 градусів, а перший сніг — в середині листопада
  • У Вінниці взимку працюватиме більше 100 машин снігоприбиральної техніки
  • На боротьбу з ожеледицею «кинуть» майже 12 тисяч тон солі та відсіву

Цієї зими 72 одиниці спеціалізованої техніки комунальних підприємств прибиратимуть вулиці міста. Ще 29 – працюватимуть на прибудинкових територіях.

Якою буде погода на початку календарної зими? Дивіться у статті: 

Дали довгостроковий прогноз погоди на цю зиму

Відео дня
blockquote>

— Щодо житлового господарства, під час підготовки до роботи в осінньо-зимовий період проведено технічний огляд всіх транспортних засобів та тротуарно-прибиральної техніки. Виявлені в ході технічного огляду недоліки усунуто. Техніка в кількості  29 одиниць готова до роботи в зимових умовах. На даний час теплопостачальними підприємствами спільно з ЖЕКами проводиться заповнення систем опалення житлових будинків водою, — розповів директор департаменту міського господарства міської ради Григорій Пурдик.

Мешканців Тяжилова вже цієї зими грітиме найпотужніша котельня в Україні, що працює на твердому паливі 

Перевозити вінничан будуть додатково ще 10 тролейбусів: чотири з них — ще ремонтують. Також модернізовано 2 трамваї, ще один — в роботі.

«Кістяк» майбутнього трамваю «Vin Way — 4». Фото зроблено 2 вересня, під час презентації трамваю у депоЯк повідомляють у прес-службі мерії, для боротьби з ожеледицею в зимовий період на вулицях міста вже закуплено 9252 тон технічної солі та 3142 тон суміші з піску та солі, що складає 100% від плану. Якщо машин для збору снігу не вистачатиме, міська влада залучить ще 24 одиниці спецтехніки підрядних організацій додатково.

Читайте також:

Сувора зима та снігопади: дали довгостроковий прогноз погоди на цю зиму

В Виннице запущена самая мощная котельная Украины на твердом топливе

Ремонт на Зулінського закінчили. З 11 серпня рух транспорту зміниться

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Не кидайте вже цеї солі, стільки дерев позасихало... Нових не садять, тільки лунки асфальтують, таке раніше місто зелене було...

    Анонім reply Анонім

    Скільки солі не сип, якщо пенсо дурне та вилізло на вулицю і зломало руку, то тони солі того не вирішать.
  • Иванов Иван

    ну шо сушить кизякы
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up