Шукали рідні, шукала поліція. 16-річна вінничанка поїхала до хлопця гостювати

Шукали рідні, шукала поліція. 16-річна вінничанка поїхала до хлопця гостювати
  • Дівчину розшукували чотири дні. На ноги підняли увесь особовий склад поліції. Жертвою злочину зникла не стала, з дому пішла сама.

До поліції 18-жовтня звернулася жителька області. Жінка розповіла, що зникла її онука.

16-річна жителька Літинської територіальної громади 14 жовтня пішла з додому та не повернулась. Телефон школярка вимкнула та не виходила на зв’язок.

— На пошуки школярки залучили особовий склад відділу поліції № 3 Вінницького районного управління поліції. Правоохоронці перевіряли закинуті будинки, прочісували територію, прилеглу до  села, — кажуть у відділ комунікацій поліції вінницької області. — Близько 12.45 години дівчину знайшов дільничний офіцер поліції сектору поліцейської діяльності №1 у селі Селище у знайомого вдома, куди вона приїхала погостювати. Причину уходу з дому дівчинка не пояснила. З нею працівники поліції провели профілактичну бесіду, аби в подальшому уникнути подібних ситуацій. 

Відео дня

Дівчину завезли додому та передали батькові. На чоловіка поліцейські склали адмінпротокол за неналежний догляд за дочкою.

 

Читайте також:

Переможці розділили між собою 50 тисяч гривень. У Вінниці пройшов напівмарафон NewRun

У Вінниці почали утеплювати приміщення гімназії, яку збудували у 1974 році

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • vik n

    ище  одна повия з  села.бидна  дивчынка. и ще  один  польскый  заробичанин  ускоро  зьявиться на свит. усе по марксу   капиталистам нужны  люмпены. для  робиты  на  их зоводах  тилькы  вы  ошиблись трошкы.скоро  на  заводах  появяться робуты. а скоро  це , ну нехай  рокив 15-20.пролетить якраз  ваш  заробичанин пидросте.

keyboard_arrow_up