У Вінниці почали утеплювати приміщення гімназії, яку збудували у 1974 році

У Вінниці почали утеплювати приміщення гімназії, яку збудували у 1974 році
  • Заклад такого комплексного ремонту ще не отримував. Провести модернізацію планують у два етапи.

Мова про реконструкцію 23-ої гімназії. Про це у фейсбук пише міський голова Сергій Моргунов. 

Заклад почали оновлювати з даху. Це буде комплексний ремонт.

Відео дня

— За майже пів століття таке комплексне оновлення в закладі проводиться вперше. У 1974 році школу будували, зрозуміло, без врахування енергоефективних технологій. До того ж – дуже швидкими темпами. Конструктивні недоліки проявили себе згодом. Місцями пішли тріщини. Також став протікати старий дах, — пише Моргунов. — Заміна покрівлі — перший етап реконструкції будівлі. Роботи мають завершити до кінця року. Наступна черга передбачає підсилення фундаменту і фасадні роботи по термореновації. 

Відзначимо, що за останні сім років у місті оновили 14 міських шкіл та побудували нову у районі Поділля. У міськраді зазначають, що надалі продовжуватимуть модернізувати заклади освіти.

 

Читайте також:

COVID в Україні: понад дев'ять тисяч нових випадків та 177 смертей

Сьогодні вітаємо Христину та Олександра. Історія, заборони та прикмети 18 жовтня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Елена Савченко

    Розуміння базових правил фінансової грамотності, а також уміння використовувати їх на практиці, дають людині можливість вправно керувати своїм фінансовим потоком. Точний контроль за вашими доходами розвивають уміння правильно керувати грошима так, щоб не влазити у борги, вчасно виплачувати кредити та забезпечувати комфортне життя.  Детальніше на сайті:  https://news.liga.net/all/pr/finansovaya-gramotnost-ukraintsev-pochemu-rastut-dolgi

  • Катерина Абрамова

    Дуже багато залежить від захоплень в родині. Ми, наприклад, колекціонуємо діорами і ялинкові прикраси, їх можна просто збирати, а можна перетворити в цілу історичну розвідку. Так діти зацікавилися історією, а потім і фізикою, хімією. Вчать англійську, це дає можливість для спілкування з колегами не лише на Віоліті, але й на закордонних ресурсах  .
  • 11 22

    а стадион? это же просто газон где собачники своих собак выгуливают, стадион усеян мусором и собачим дерьмом.
  • vbet vbet1

    Куда теперь будут бедные родители деньги сдавать "на ремонт школы", крышу уже починили...

keyboard_arrow_up