«Шлюб за добу» у Вінниці: де проводять урочистість та як замовити послугу

«Шлюб за добу» у Вінниці: де проводять урочистість та як замовити послугу
  • Наразі збір документів та реєстрація шлюбів відбувається в приміщенні ресторану Mont Blanc, яке відповідає нормам безпеки під час воєнного стану.
  • Там працює уповноважена особа Офісу туризму, яка окрім консультування, забезпечує збір та первинну обробку документів, їх супровід, проведення урочистої церемонії.

Офіс туризму Вінниці надаватиме послугу «Шлюб за добу». Про це інформує Вінницька міська рада.

«Ця послуга особливо актуальна зараз, коли люди мають обмежений час для оформлення документів — є військові, які приїхали до Вінниці на ротацію і хочуть за цей проміжок часу укласти шлюб, — каже директорка Офісу туризму Тетяна Маєвська. — Впевнена, що послуга користуватиметься популярністю й у Вінниці буде більше щасливих родин».

Як замовити послугу

Послуга діє для всіх охочих з досягненням повноліття. Однак за рішенням суду право на шлюб можуть надати людині, яка досягла 16 років, якщо це відповідає її інтересам.

Замовити послугу «Шлюб за добу» можна за номером: +38 (093) 603-17-19 або прийти за адресою: вул. Соборна, 34.

Відео дня

Фото та оформлення під замовлення

Послугу планують і покращити: очікується надання додаткових послуг, зокрема трансферу, індивідуального оформлення та оздоблення місця церемонії.

Також — послуг фото та відеозйомки, супроводу професійного ведучого та навіть можливості придбати унікальні сувеніри та обереги від платформи подарунків «BYVI».
 

Читайте також:

Свята грудня 2022: що будемо відзначати та чи будуть додаткові вихідні

Сьогодні вітаємо Романів та прокурорів. Історія, заборони та прикмети 1 грудня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Мельник Татьяна

    Непогано

keyboard_arrow_up