Школа танцю «Шахіна» привезла 155 нагород з Чемпіонату України

Школа танцю «Шахіна» привезла 155 нагород з Чемпіонату України
  • На відбірковому чемпіонаті до Чемпіонату України Школа танцю «Шахіна» виграли 155 нагород та головний кубок змагань Гран Прі «Кубок Хмельниччини».

— У нас 85 перших місць, других — 47, третіх —  23. Загалом поставили свій особистий рекорд — 155 медалей у нас ще не було! Танцювали сучасні танці, танці народів світу та східні танці, — зазначає спів засновниця «Шахіни» Діана Подолянчук.

За її словами, це безцінна робота усіх: засновників, тренерів, батьків, учнів, дизайнерів костюмів.

Відео дня

Діана пише на фб, що не дивлячись на такі результати, ми ніколи не орієнтуємо учнів заняти саме перше місце.

Тренерка ділиться з читачами тезами, якими наставля своїх учнів:

  1. Можна виступити настільки добре, і отримати 2 місце, чи 3, бо хтось виступив сильніше. Головне — не змагання, а свій розвиток! Дивитись потрібно лише на себе!
  2. Концепція дружби колективу. «Тренер — дитина — батьки». Батьки знають, як називається кожен стиль танцю, допомагають дітям вдома з домашнім завданням. Всі наші учні товаришують між собою — старші з середніми, середні з молодшими
  3. Танці зараз вийшли на рівень спорту. Тим паче нещодавно танці є одним з напрямком Олімпійських Ігор. Коли ваша дитина тренується, вона вчиться: досягати поставленої мети, не здаватись, коли щось не виходить, тримати тіло в хорошій фізичній формі. Дитина розвивається фізично та психологічно!

 

Читайте також:        

Свіжі дані про СOVID. в Україні +22 574 за добу. Скільки на Вінниччині?

У цей день вітайте свекруху та Назара. Історія та традиції 27 жовтня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up