Шевцов проти Гайди та каналу «1+1»: суд відмовив у вимогах

Шевцов проти Гайди та каналу «1+1»: суд відмовив у вимогах
ФОТО зі сторінки ФБ Валерія Арушаняна
  • Колишній начальник поліції Вінницької області Антон Шевцов навесні минулого року зі скандалом був звільнений з посади.
  • В січні 2017 року Шевцов почав судитися за повернення керівного крісла.
  • Крім того Шевцов написав позов до суду про спростування інформації на нашому сайті, каналі «1+1» та відшкодування моральної шкоди від активістки Таїсії Гайди.
  • Вчора, 4 квітня 2017 року, призначили слухання по цій справі в Київському апеляційному суді.

В Апеляційному суді Києва відбулося слухання у справі за позовом колишнього начальника ГУ НП у Вінницькій області Антона Шевцова, який навесні минулого року зі скандалом був звільнений з посади, до активістки Таїсії Гайди, сайту «20 хвилин» та каналу «1+1» про спростування недостовірної інформації та захист честі, гідності та ділової репутації.

Шевцову суд відмовив у вимогах, повідомляє вінницька активістка Таїса Гайда, яка поїхала на суд в Київ. Самого Антона Шевцова на засіданні не було.  Активісти привезли на суд домовину з монетами та надписом «Тридцять срібляків для зрадника».

ФОТО зі сторінки ФБ Валерія Арушаняна

Відео дня

– Пан Шевцов вимагає компенсацію тисячу  гривень моральноі шкоди. Ось ми йому принесли – 30 срібняків для зрадника. Та його улюблений триколор та колорадські стрічки, які він так любить та з якими ходив на парад в окупованому Криму, – пояснює Таіса Гайда.

ФОТО зі сторінки ФБ Валерія Арушаняна

«В кінці дня буде другий суд - Шевцов хоче поновитися в ментовку. Подивимось, чи там він буде. P.S. Шевцову відмовили в його вимогах!!!», – йдеться у дописі на сторінці.

ФОТО зі сторінки ФБ Валерія АрушанянаНа другий суд Шевцов також не з’явився, але написав допис на своїй сторінці у Фб.

- Сьогодні Апеляційний суд м.Києва відмовив у задоволенні мого позову до каналу 1 + 1 за фактом поширення недостовірної інформації стосовно мене. Канал “1+1” та їхні сателіти - такий ж смітник, як і та інформація яку вони поширювали, але так влаштовано, на жаль, наше правосуддя, що довести це важко, - пише Шевцов.

 

 

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва  19 січня 2017 року задовольнив позов Антона Шевцова до вінницької громадської активістки Таїси Гайди та «20 хвилин». Згідно із рішенням суду, наше видання має опублікувати спростування інформації про те, що "Шевцов - агент ФСБ" та сплатити 1200 гривень судового збору.

Додамо, що в березні минулого року у Вінниці розгорівся скандал довкола неоднозначної громадянської позиції нового начальника ГУ Національної поліції у Вінницькій області Антона Шевцова.

В обласному управлінні служби безпеки України були переконані - екс-начальник вінницької поліції вів підривну діяльність проти України. Тоді СБУшники заявляли про контакти Шевцова з представниками Федеральної служби безпеки Росії на території окупованого Криму.

А вже за місяць в прокуратурі Вінницької області заявили, що перевірили роботу Антона Шевцова в правоохоронних органах "вздовж і впоперек", однак нічого незаконного не знайшли.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up