Щоб вберегти містян від ожеледиці, комунальники працюють з другої ночі

Щоб вберегти містян від ожеледиці, комунальники працюють з другої ночі
  • Вночі у Вінниці пішов дощ і при мінусовій температурі почав утворюватися лід на поверхні доріг.
  • Щоб не допустити ожеледиці, з другої години ночі у місті працює комунальна техніка. 

Як розповідає директор департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Юрій Семенюк, завдяки злагодженій роботі комунальних працівників, весь транспорт: трамваї, тролейбуси, муніципальні автобуси та маршрутні таксі можуть без проблем їздити дорогами громади.

— До ранку снігоприбиральна техніка встигла зробити кілька об’їздів містом, прибираючи сніг та обробляючи автошляхи протиожеледними засобами. Триває робота і на тротуарах міста, де пішоходи мають почуватися комфортно. Ми просимо водіїв без зайвої потреби не користуватися приватними авто, надаючи перевагу громадському транспорту. Також просимо не залишати автівки на узбіччях та інших невстановлених місцях для паркування, щоб не перешкоджати роботі комунальної техніки, — наголосив Юрій Семенюк.

Відео дня

Загалом у прибиранні доріг задіяні 22 одиниці спецавтівок та 113 людей. Паралельно триває прибирання на вулицях приватного сектору і старостинських округів Вінницької громади.

Тим часом комунальники наводять лад і в дворах багатоповерхівок. Як повідомили в департаменті житлового господарства міськради, на прибудинкові території двірники вийшли близько шостої години ранку.

Загалом, в дворах працює понад 250 працівників. Вони посипають протиожеледною сумішшю виходи з під'їздів, тротуари, доріжки, а також території контейнерних майданчиків. За потреби на дворових територіях розчищають залишки талого снігу.

 

Читайте також:

Вінниця посіла перше місце у рейтингу громадського транспорту

Ще два трамваї «Tram2000» виїхали на маршрути Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Місцевий

    Треба не просити не залишати автівки на узбіччях та інших невстановлених місцях для паркування, а використовувати куплений містом евакуатор, і цілу службу паркувальників на чолі з Богуславським.

keyboard_arrow_up