Ще два трамваї «Tram2000» виїхали на маршрути Вінниці

Ще два трамваї «Tram2000» виїхали на маршрути Вінниці
  • Нещодавно фахівці Вінницької транспортної компанії завершили адаптацію ще двох трамвайних вагонів «Tram2000» до технічних вимог українського законодавства.
  • А вже сьогодні, 16 січня, ці вагони виїхали на маршрути міста. 

У департаменті транспорту та міської мобільності Вінницької міськради повідомляють, що наразі 18 таких вагонів курсують трамвайними маршрутами міста. Загалом Швейцарська Конфедерація на безоплатній основі передала нашій громаді 28 таких вагонів.

Фахівці Вінницької транспортної компанії зазначають, що перед випуском на лінії трамваї дообладнують передніми та задніми поворотами, стоп-сигналами, дзеркалами заднього виду, у тому числі лівими, інформаційними системами, а також системами оплати проїзду. Окрім того, вони мають пройти ряд юридичних процедур.

— Ми вдячні Швейцарській Конфедерації за таку підтримку нашого міста. Зараз фахівці Вінницької транспортної компанії займаються технічною адаптацією наступних вагонів. Адже це питання безпеки пасажирів, й воно є вкрай важливим. Також варто наголосити, що частина трамваїв, які до нас надійшли відповідно до Меморандуму, є донорами запчастин, — зазначив Андрій Сорокін, директор департаменту транспорту та міської мобільності Вінницької міської ради.

Відео дня

Нагадаємо, що комунальне підприємство «Вінницька транспортна компанія» запрошує до себе на роботу майбутніх водіїв та водійок громадського транспорту. На підприємстві гарантують офіційне працевлаштування, своєчасну виплату заробітної платні та усі види соціальних відпусток.

Готові прийняти у свій колектив як професійних водіїв, так і тих, хто бажає «з нуля» навчитись кермувати громадським транспортом. Детальніше — за посиланням.

Довідка

Співпраця Вінниці зі Швейцарською Конфедерацією триває ще з 2006 року. У рамках першого етапу проєкту «Цюрихські трамваї» (2006-2011 роки) наше місто отримало 116 трамвайних вагонів.

 

Читайте також:

Все ще відрізані від міста? Дізналися, чи відновився рух маршрутів 5А, 10А, 11Б та 16А

Вінниця посіла перше місце у рейтингу громадського транспорту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Галина Сєдова

    Які страшні трамваї 😢
  • Anatoliy Sheff

    Ну це ж з самого євросоюзу.🙄 На них треба молитися, і цілувати сходи, коли заходиш. 🤣😂🤣
  • Валера Крыжановский

    Сьогодні їхав на чеському трамваї який вже списали
  • Любов Корнійчук

    Клас!

keyboard_arrow_up