Щоб перемогти рак, потрібна турбота... і сила

Щоб перемогти рак, потрібна турбота... і сила
Протягом місяця читачі RIA дізнавалися про рак молочної залози, про його лікування та головне - профілактику. Проект доходить кінця, але боротьба з цим ворогом прекрасної статі лише починається

От вже й завершився перший етап соціальної кампанії “Захисти кохану”, яку ініціював журнал "Амазонки" разом із Медіа Корпорацією RIA за підтримки Костянтина Ревуцького. За час проекту вони нагадали читачам про проблему рака, говорили про симптоми та групи ризику хвороби як у жінок, так і у чоловіків, розбиралися, як запобігти онкозахворюванням. До благодійної фотосесії долучилися також і сильні світу цього: відомі боксери та тренери пограли на камеру біцепсами, аби закликати жінок дбати про своє здоров'я.

Піар-менеджер проекту Аліна Слободянюк каже, що головна ціль проекту “Захисти кохану” вже досягнута:

- Я вже казала у одному з інтерв'ю, що редакція “Амазонки” досягне своєї мети, якщо хоч один читач піде у будь-який онкоцентр й обстежиться. Одним із несподіваних зрушень було те, що ми самі нарешті за два роки вирішили піти й обстежитися. Знаю читачів, які під впливом акції “Захисти кохану” вирішували зробити профілактичні обстеження молочних залоз. Приємно те, що спортсмени охоче відгукнулися на нашу ініціативу. Це не дивно, адже якщо ти дійсно любиш когось, то будеш дбати про нього та про його здоров'я.

Відео дня

Аліна Слободянюк каже - соціальна кампанія вже шириться Україною — правда, поки що до неї долучилася лише одна область.

- Наші колеги з Тернополя приєдналися до акції. Там дзвонять до місцевої редакції RIA, уточнюють, де можна перевіритися. На цьому спинятися ми не збираємося. В планах продовження проекту, долучення до фотосесій інших активних й відомих людей, - каже Аліна.

Абетка профілактики раку

Поки що перший етап акції “Захисти кохану” закінчено. Але “20 хвилин” та “Амазонки” попереджатимуть читачів про рак і надалі. Незабаром чекайте ще більше дієвих порад від лікарів-онкологів та долучення до акції вінницьких активістів.

СПОРТСМЕНИ ВІТАЮТЬ ЖІНОК ІЗ ВОСЬМИМ БЕРЕЗНЯ

Леонід Лоївський, головний тренер клубу "Українські отамани", головний тренер молодіжної збірної команди України:  

- Від імені сильної половини людства вітаю прекрасну половину зі святом! Побільше квітів та кохання вам у день восьмого березня! Але головне — пильнуйте своє здоров'я.Віталій Міхєєнко, тренер клубу "Українські Отамани", головний тренер важковаговиків України:

- Я буду серйозним у своєму побажанні — пильнуйте за своїм здоров'ям, любі жінки! Я кажу зараз не тільки про профілактику РМЗ, а про стан здоров'я взагалі. Адже ви — матері, сестри, кохані та доньки — найдорожче, що у нас є.Роман Головащенко, боксер проекту APB, екс-чемпіон світу з професійного боксу: 

- Хай зігрівають душу вам красою

Весни тендітні пелюстки,

І розливаються джерельною водою

Кохання й щастя гомінкі струмки!

Зі святом, дорогі жінки, без вас неможливо жити, творити та підкорювати нові вершини! Дякуємо вам за натхнення!Тарас Головащенко, чемпіон України з боксу у ваговій категорії до 75 кг; боксер клубу "Українські Отамани":  

- Хочу від усього серця привітати наших жінок із восьмим березня. Побажати хотілося б головного — щастя й здоров'я. А щодо нас, то ми щасливі, коли щасливі ви, любі жінки.Віталій Ситник, майстер спорту з кік-боксингу, президент Вінницької міської федерації кік-боксингу WAKO:

- Восьме березня, я вважаю, не привід дарувати квіти тій, яка заслуговує квітів кожного дня! Бажаю, щоб ми, чоловіки, завжди дарували квіти нашим коханим. А не тільки на свята. І, звичайно, більше спорту у ваше життя.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up