Що вінничанам приготувати з гарбуза: рецепт осіннього крем-супу

Що вінничанам приготувати з гарбуза: рецепт осіннього крем-супу
  • Гарбуз – один з найкорисніших осінніх овочів, з якого можна приготувати чимало смачних страв. Його додають до салатів, роблять з ним кашу та запікають самостійно. А ще гарбуз чудово підходить для супів.

Кулінар Євген Клопотенко поділився на своєму сайті рецептом смачного та легкого крем-супу з гарбуза. Він ідеально підійде як для обіду, так і для легкої вечері.

 

Крем-суп з гарбуза

Інгредієнти:

Відео дня
  • гарбуз — 300 грамів;
  • картопля — 2-3 штуки;
  • морква — 1 штука;
  • молоко — 400—500 мілілітрів;
  • свіжий базилік — 1-2 гілочки;
  • гарбузове насіння — на ваш смак;
  • сіль, перець та улюблені приправи — на ваш смак.

Що приготувати з гарбуза: рецепт осіннього крем-супу від зіркового кулінара - фото 512959

Покроковий рецепт

  1. Картоплю почистіть і наріжте великими кубиками, моркву наріжте кружальцями та перекладіть в сотейник.
  2. Гарбуз очистіть і наріжте такими ж кубиками, як і решту овочів і також перекладіть у сотейник, варіть усі овочі до готовності.
  3. Тоді овочі перекладіть у блендер і перебийте до однорідності. Якщо суміш вийде дуже густою до консистенції, додайте ще трохи молока і доведіть до кипіння. Знову переблендеруйте суп до однорідної консистенції.
  4. Подавайте суп гарячим з листочками базиліка та гарбузовим насінням.

Смачного!

 

Читайте також:

Секрети приготування суші вдома від вінницького сушиста (партнерський проєкт)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up