Що вас дратує у громадському транспорті Вінниці? Ми запитали

Що вас дратує у громадському транспорті Вінниці? Ми запитали
  • Щодня вінничани їздять трамваями, тролейбусами, автобусами та маршрутками.
  • Безперечно, таке пересування має дуже багато очевидних переваг. Хоча і не без «мінусів». Про недоліки у роботі транспорту ми запитали вінничан.

Що могло б бути інакше, аби стало краще? Що вас дратує, засмучує, дивує під час користування громадським транспортом у Вінниці? Такі питання ми поставили нашим читачам у Facebook та Instagram. Загалом отримали майже 300 відповідей. Ось деякі з цих думок:

Наталія Войт

Відео дня

— Усе чудово. Але б хотілось, щоб водії тролейбусів навчились під'їжджати до зупинки та паркуватись. А то буває як їхало, так і стало, а ти з візком здаєш квест.

Антон Громов

— Гнітить відсутність виділених смуг для громадського транспорту, особливо вздовж 5-го маршруту тролейбуса.

Ірина Оніщук

— Водії громадського транспорту не дотримуються розкладу руху. Особливо це стосується тролейбуса №19 «Гніванське шосе — Немирівське шосе».

Олег Причепа

— Дратують контролери, які вимикають валідатори ще до того, коли встигаєш розрахуватись за проїзд. І хочеться, щоб було тепло в громадському транспорті: обігрів салону не працює.

Тамара Дацюк

— Вважаю, що в суботу потрібен розклад руху робочого дня. Хоч би в першу половину дня! Адже багато людей працюють в суботу.

Наталія Гриньова

— Дуже важко кудись доїхати після 20-ої години. Особливо Барське шосе — Немирівське шосе. Бо увесь транспорт їде в депо. Люди працюють не тільки до 17.00

Євген Василевський

— Старе Місто, як був островом без транспорту, таким і лишається вже впродовж тільки моєї пам'яті мінімум 35 років. Вибратись в годну пік в бік Центра міста або в сторону Вишеньки дуже важко.

Людмила Швачко

— Зупинка Аграрний університет. 7.30 і 7.34, два тролейбуси їдуть майже порожні. Через кілька хвилин набігає велика кількість студентів, які вимушені викликати таксі, зупиняти маршрутки, які їдуть з навколишніх селищ. Бо наступний тролейбус о 8 годині.

Любов Шпичко

— Дуже незручно проводити оплату за проїзд, особливо іногороднім. Поставте, будь ласка, касові апарати як за кордоном. Щоб кожний, хто немає карточки, міг змогу купити квиток за готівку в салоні транспорту або на зупинках.

 

Читайте також:

Чи доречні новорічні корпоративи під час війни? Ми запитали вінничан

Чи треба ставити головну ялинку в Центральному парку? Ми запитали вінничан

Чи достатньо влада Вінниці робить для допомоги ЗСУ — Ми запитали

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (72)
  • Илья Потапов

    Поверніть кондукторів!
  • Нестор Махно

    Мене дуже дратує, що  я не можу  користатися вінницьким трамваєм  , бо я зараз не  у Вінниці  .
    Там де я зараз  немає ані  трамваїв, ані  тролейбусів,  навіть  немає  таксі  Воlt !!!
  • Yuriy Gorbunkov

    Вартість Проїзду треба зробити від кількості зупинок, яку проїхав пасажир. Чому я повинен плитити за дві зупинки як в кінець міста ?. Це всеодно що платити за газ всього міста, порівну поділений між всіма людьми. Скільки їдеш стільки платиш
  • Мария Затайдух

    Високі  підніжки, на які швидко вскакують лише молоді і здорові, холоднючі сидіння в трамваях, і високо підняті стінки зупинок з боку проїжжої сторони дороги, попід які транспорт  під час руху обливає багнюкою тих, хто очікує трамвай чи тролейбус.

keyboard_arrow_up