Що треба зробити у центрі Вінниці та навколо кінотеатру «Росія»? Опитування вінничан

Що треба зробити у центрі Вінниці та навколо кінотеатру «Росія»? Опитування вінничан
  • Нині проводять опитування містян щодо історичного центру Вінниці та території навколо кінотеатру «Росія». Розказуємо про що саме питають та де можна заповнити анкету.

На фейсбук сторінці «Урбанина» опублікували повідомлення наступного змісту:

«Ми разом з «Агенція просторового розвитку» проводимо опитування містян про історичний центр Вінниці та територію навколо кінотеатру «Росія». Заповніть, будь ласка, анкету з простими питаннями, щоб ми зрозуміли проблеми і переваги цієї території».

Зона дослідження:

Відео дня

В опитуванні пропонують вісім запитань. Заповнення анкети забере близько п'яти хвилин. Ось посилання на форму: https://cutt.ly/VUnPiiO.

Вінницька мерія, нагадаємо, замовила дослідження простору навколо кінотеатру «Росія». Це треба, щоб розробити план перебудови цієї площі. Столична компанія «Урбанина» виконує роботи за 196 тисяч гривень

Перші результати презентували на минулому тижні, 23 грудня. Ми подивилися їхню доповідь. Та склали з цього текст — що не так з центром Вінниці, з точки зору пішохода. Деталі у матеріалі: Що не так з центром Вінниці — про дерева, публічні простори та кінозал «Росія»

 

Читайте також:

ТОП-7 стрічок для святкового настрою. Добірка сучасних фільмів про Новий рік і Різдво

Зігрітися та попити теплого чаю. На Вінниччині розгорнули 187 пунктів обігріву

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (56)
  • Татьяна Полищук

    Це історичне місце. Там колись був ринок  та магістрат. Відновить цей район Ерусалімку в затишний сквер з фонтаном та локаціями про наше славне місто Вінниця...Саме найкраще місто на Поділля.
  • Читач55

    чего там опрашивать и гадать ??? будет очередной ТРЦ, это и так понятно..
  • Саша Демченко

    Знесты
  • Лариса Кочмарук

    А толку з їхньої петиції, щоразу запитують людей їхню.думку, і всерівно роблять як самі захочуть, навіщо ця показуха, якщо зроблять посвоєму!!

keyboard_arrow_up