Що приготувати з квасолі: покроковий рецепт томатного рагу

Що приготувати з квасолі: покроковий рецепт томатного рагу
  • Сезон овочів триває. Вінничани закінчують збирати врожай на своїх городах.
  • Ми ділимось актуальними рецептами та смачними ідеями.
  • Розповімо, що можна приготувати з квасолі.

Тушкована квасоля з овочами – це смачно, ситно, корисно, швидко та бюджетно. Ця страва цілком може бути як повноцінною, так чудово смакує і з м'ясним доповненням. Рецепт пікантного рагу з квасолі опублікована фуд-блогерка на своїй сторінці в Instagram.

 

Томатне рагу з квасолі та ковбасками: покроковий рецепт

Інгредієнти:

Відео дня
  • квасоля — 2 стакани;
  • сардельки/сосиски/ковбаски — 300 грамів;
  • болгарський перець — 1 штука:
  • морква — 1 штука;
  • цибуля — 1 штука;
  • часник — 5 зубчиків;
  • томатна паста — 1 столова ложка;
  • сіль, перець, улюблені приправи та зелень — на ваш смак.

 

Що приготувати з квасолі: покроковий рецепт томатного рагу - фото 512432

Спосіб приготування:

  1. Квасолю попередньо замочіть на ніч у холодній воді. Після цього промийте та відваріть до готовності у підсоленій воді.
  2. Болгарський перець і цибулю наріжте кубиками і обсмажте на олії.
  3. Моркву натріть на тертці та додайте до овочів. Тушкуйте усе разом кілька хвилин.
  4. Тоді додайте томатну пасту, подрібнений часник та приправи.
  5. Тим часом почистіть ковбаски, наріжте кільцями і висипте до сковорідки, а за кілька хвилин можна додавати й квасолю.
  6. Усе добре перемішайте та тушкуйте ще 10 хвилин.
  7. Подавайте квасоляне рагу із зеленню.

 

Читайте також:

Як шахраї обманюють українців у Facebook: викрили нову схему

Хімічна атака: рятувальники дали поради, які допоможуть зберегти життя

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Алексей Потребчук

    Не уродила цього року.

keyboard_arrow_up