Решетнік, Теренчук і Степаненко – хто ще викладатиме в «Академії ведучих»? (Новини компаній)

Решетнік, Теренчук і Степаненко – хто ще викладатиме в «Академії ведучих»? (Новини компаній)

 

  • Олександр Теренчук та Олег Лук’янов запрошують ведучих-початківців та професіоналів підвищити свій рівень та отримати нові знання в «Академії ведучих».
  • Організатори зібрали дев’ять зіркових спікерів, які протягом двох днів ділитимуться власними секретами успіху та порадами як стати кращим у професії.

 

Дводенний семінар, який пройде 2-3 жовтня в заміському комплексі «Гостевія», має на меті допомогти тим, хто хоче стати або вже є wedding та event-ведучими. Топові професіонали розкажуть як правильно заявити про себе та досягти високого рівня у цій справі.

Захід буде розділений на різні блоки, де запрошені спікери розкажуть про особливості роботи ведучого урочистих заходів та як правильно збільшити власну аудиторію у соціальних мережах. Крім того, учасники матимуть можливість поринути у світ ораторського та режисерського мистецтва.

Зіркові гості – хто вони

Першим у списку запрошених спікерів став Григорій Решетнік. Найелегантніший ведучий українського телебачення (шоу «Холостяк», «Неймовірна правда про зірок» та інші). Його голос українці впізнають серед тисячі інших. Тому Григорій як ніхто зможе розповісти про те, яким повинен бути сучасний ведучий і як досягти популярності.

Для тих, хто цікавиться весільними церемоніями Ольга Стрельцова розкриє 25 секретів ідеального дійства. На рахунку дівчини вже більше 700 церемоній. Ольга має власні курси, які прагнуть відвідати церемоніймейстри з різних куточків світу, тому інформація в рамках «Академії ведучих» точно буде цінною.

Про специфіку проведення весіль на Західній Україні  розповість Олександр Степаненко. Всі звикли бачити ведучого на сцені «Ліги сміху» у складі команди «Отдыхаем вместе» та серед акторів проекту «Ігри Приколів» на телеканалі 1+1. Проте восьмирічний досвід проведення західноукраїнських весіль точно здивує та стане у нагоді учасникам івенту.

Професії ведучого урочистих заходів не навчає жоден українських виш, тому дослухатися до порад досвідчених профі – хороша можливість уникнути помилок. Тому організатори «Академії ведучих» Олександр Теренчук та Олег Лук’янов теж поділяться власним досвідом із учасниками.

Робота ведучого – це не тільки проведення весіль та корпоративів, а ще й правильна подача себе. Сьогодні реклама послуг відбувається здебільшого за допомогою соціальних мереж, тому Віктор Бебека та Ілля Гуменюк навчать як за 10 місяців отримати 20 тисяч нових підписників та створювати власний оригінальний контент.

І на завершення програми дуже важливі речі – акторська практика, сценічна мова та зовнішній вигляд. Ці речі повинні бути ідеальними у кожного висококваліфікованого ведучого. Позбутися психологічних зажимів та навчитися правильно говорити допоможе режисер театру та кіно, актриса Анна Комадовська. А от про довершений зовнішній вигляд і правильно підібраний образ розповість дизайнер одягу Світлана Теренчук.  

«Академія ведучих» – це не тільки теорія та практичні навички, а ще й чудова можливість познайомитися і поспілкуватися із відомими телевізійниками.

Стати учасником «Академії ведучих» можна до 20 вересня, заповнивши анкету

Детальну інформацію про оплату можна дізнатися за номером: +38 (073) 431 43 80 або поштою [email protected]

Читайте також: 

MC LUСAS про весілля без конкурсів, важливі звичаї та конкуренцію

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up