Ракетний обстріл в Козятині. Сьогодні у громаді оголосили День жалоби

Ракетний обстріл в Козятині. Сьогодні у громаді оголосили День жалоби
  • Вчора, 25 квітня, під час ракетного обстрілу поблизу Козятина загинули п'ятеро людей. 
  • У вівторок козятинська громада оголосила День жалоби.
  • Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття родинам загиблих.

— Разом із депутатським корпусом, виконкомом та апаратом міської ради висловлюємо свої щирі співчуття родині козятинчанина Франчука В'ячеслава та родинам і близьким загиблих сьогодні під час ракетного обстрілу поблизу Козятина. Це непоправна втрата для усієї громади! Ми віримо, що ні одне життя не буде втрачене дарма. Російська агресія повинна бути припинена та покарана! — повідомляє Тетяна Єрмолаєва - Козятинський міський голова.

На знак скорботи просять забезпечити приспущення Державного Прапора України та Прапора міста Козятина біля приміщення міської ради, вивісити Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій міста.

— Україна зараз наче живий організм, і кожна рана болить усім. Путінські покидьки будуть покарані, — переконаний Вінницький міський голова Сергій Моргунов. 

Відео дня

«Від імені вінничан висловлюю співчуття Козятинській громаді, сім'ям загиблих внаслідок ранкового обстрілу російськими нелюдами. П'ятеро вбитих та 18 поранених — такі сумні дані попередньо наводять в обласній прокуратурі. Путінські покидьки будуть покарані, — говорить очільник громади. — А ми з вами маємо робити все, щоб наблизити цей час. Бережімо наше місто і країну, робимо те, що маємо робити — кожен на своєму місці, і тримаймося разом — як кожен із цих 60 днів героїчної оборони».

 

Читайте також:

61-й день війни: Жмеринка та Козятин під ракетними обстрілами. Є жертви

У Вінницькій та Львівській областях повідомляють про вибухи

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (184)
  • Oxana Stetsenko

    🙏
  • Марія Головко-Єрмолаєва

    Вічна память
  • Галина Шеремета

    Вічна пам'ять. Царство Небесне.
  • Ирина Ковальчук

    Вічна пам'ять..

keyboard_arrow_up