Провідник Володимир Нікрасевич з Гнівані загинув від ворожої ракети

Провідник Володимир Нікрасевич з Гнівані загинув від ворожої ракети
  • Володимир із Гнівані працював провідником пасажирських вагонів.
  • 16 липня потрапив під ракетний обстріл на Харківському напрямку, де і загинув.

Володимиру Нікрасевичу, провіднику пасажирського потяга, було всього 24 роки. 16 липня потяг, в якому Володимир був провідником, потрапив під ракетний обстріл. Ворожа ракета забрала життя чоловіка. 

У Володимира залишилися дружина та маленька донечка. Про живий коридор та поховання у Гніванській громаді повідомлять згодом.

 

Відео дня

 

«Навчався в загальноосвітній школі номер 1. Потім здобув освіту провідника пасажирських вагонів. Шість років працював по професії. Був найкращий батько для своєї донечки. Найкращий чоловік. Чудовий друг і дуже добра та прекрасна людина», — пише Тетяна Воронцова на Гніванському порталі у фейсбуці.

Редакція RIA/20 хвилин висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя. 

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «Героям Слава!». Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

На війні загинув командир танка Ігнат Цимбалюк з Тульчинської громади

Вінницький сапер Сергій Гайдиш розміновує території на Сході країни

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (56)
  • Людмила Доробало

    Вічна  пам'ять та Царство небесне ГЕРОЮ
  • Валюша Кушнир

    😢🙏🙏
  • Борис

    Редактор, ви при своєму розумі? Вашу новину поширюють всі рашистські пабліки, які цією новиною дають підтвердження, що були обстріли потягів, що перевозили військових! А більш нейтрально не можна було подати новину? Я розумію і щиро співчуваю втраті, але не можна було вказувати, що це був харківський напрямок і що він перевозив військових!!!
  • Тетяна Пальчак

    Вічна пам'ять Герою!

keyboard_arrow_up