Проект «Безпечна сім’я»: поліція перевіряє неблагополучні родини з дітьми

Проект «Безпечна сім’я»: поліція перевіряє неблагополучні родини з дітьми

На Вінниччині є багато неблагополучних родин. На жаль, там батьки не дуже доглядають за дітьми.

—  З метою захисту прав та законних інтересів дітей, забезпечення їх безпеки, відділом ювенальної превенції запроваджено проект "Безпечна сім'я", який проходить на території області протягом лютого – березня, — кажуть у прес-службі «Ювенальна поліція Вінниччини».

Зокрема, днями ювенальними поліцейськими м. Вінниці та Калинівки проведена перевірка неблагополучних сімей, в яких виховуються діти.

—  Батькам роз'яснено відповідальність за невиконання батьківських обов'язків, а дітям - їх конституційні права та куди вони можуть звертатися у випадку вчинення відносно них протиправних діянь, — зазначають у відомстві.

Відео дня

Показали фото з будинків, де живуть такі родини:

Читайте також:

Тумбочка з порожніми пляшками від горілки: як жили діти у прийомній родині

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Леся Гнатюк

    Стельмаха 11,кв18 батько інвалід, мати - п'є, в однокімнатній квартирі створила притон. Четверо дітей. Старша-ходить в молодшу школу, хлопчик - інвалід, дівчинка, років трьох, дівчинка - кілька місяців. Антисанітарія, сморід. Шкода дівчаток, вони цілком нормальними виросли б, якби їх забрати від такої мами.
  • Demyan Dumenko

    Кира Кирюшина замовте, щоб поліція їм їсти принесла. Це має бути заява і робота опікунської ради. Допис в ФБ то шматок лайна. Так що випустіть пар в букаффках і лягайте спати)))
  • Кира Кирюшина

    Пусть ещё моего соседа проверят! А то уже и соцслужбу звонила и милицию,а им всем по боку! Потому что отец воспитывает сам двоих детей и ему памятник нужно поставить...но дети толком разговаривать не могут малышу 5 сестре 3 года, постоянно оставляет их самих и вообще он не адекватные вечно орет дети голодные..но никому нет дела...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera Від читача 18:58 смс для Анечки 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up