Придбати свічки ручної роботи — врятувати життя 5-річного Нікіти з ДЦП

Придбати свічки ручної роботи — врятувати життя 5-річного Нікіти з ДЦП
Фото з сторінки у соцмережі Сергія Добровольського
  • У Нікіти Добровольського зі Жмеринки паралізовані руки, ноги та шия. На ряд операцій та довготривалу реабілітацію за кордоном треба зібрати 700 тисяч гривень. 
  • Батьки хлопчика продають свічки ручної роботи, щоб зібрати кошти на лікування свого сина, хворого на ДЦП. 

— Нікіті крім ДЦП, діагностували епілептичний синдром. Зараз у нього паралізовані ручки, ніжки та шия, — розповідає батько хлопчика Сергій. — Він не сидить, не говорить та потребує цілодобового догляду. 

Як розповідає батько Нікіти, після крайньої реабілітації за кордоном стан сина значно покращився. 

— Нікіта повністю був лежачий, але після ряду операцій у нього з’явилась опора в ніжках та руками став краще працювати, — продовжує Сергій Добровольський. — Ми бачимо реальну динаміку і віримо у краще. Проте коштів на повторне лікування немає. Заробляти чимось потрібно, тому ми почали продавати свічки ручної роботи. 

Відео дня

Батьки Нікіти уже протягом трьох років виготовляють свічки зі спеціальних заготовок, зараз почали більш активно цим займатись.

— Люди нас підтримують за що ми їм дуже вдячні, — каже Сергій. — Тим паче, наші свічки хороші і вони вартують тих грошей за які їх купують. 

Придбати їх можна через спеціальну фейсбук-сторінку та сконтактувавши з батьками хлопчика, Сергієм Добровольським чи Тетяною Добровольською. Доставка відбувається поштою.

«Єдине що він може — це плакати від болю. На це дійсно дуже важко дивитись а ще більше переносити щоденний біль. Він мужній і щасливий, але деякі речі діти не мають переживати. Давайте разом допоможемо, бо батьки вже зробили надто багато, добились надзвичайно великих результатів, витративши все що було і в рази більше. Та зараз потрібно знайти 26 000 доларів на ряд операцій та реабілітацію, і продовжувати боротись за маленьке життя, Нікітку треба врятувати. Усі підтверджуючі документи є», — пишуть на сторінці допомоги Нікіті. 

Крім цього, підтримати хлопчика можна за реквізитами: картка Приват Банк 5168 7427 0509 6265;

PayPal – [email protected] (Обов’язково вказати «для Nikita»).

Контактний номер Сергія Добровольського: 096 121 69 83

Читайте також: 

«Чого ви тут кричите?» Немовля з жаром відмовились тестувати без благодійного внеску

Ставиш питання — отримуєш відповідь. Вінницький педіатр створив безкоштовного бота-помічника



 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (163)
  • Olena Taranukha

    +
  • Yulia Popovich

    +++
  • Людмила Підгорець

    +++++++++
  • Лариса Мурза

    +++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up