Пожежа у Чорнобилі триває більше тижня. Там працюють і вінницькі рятувальники

Пожежа у Чорнобилі триває більше тижня. Там працюють і вінницькі рятувальники
Фото: Aleksandr Sirota
  • Пожежа у Чорнобильській зоні триває дев'ятий день.
  • Пожежні скинули вже 370 тонн води.
  • У соцмережу виклали вражаючі фото.

Сьогодні, 13 квітня, продовжується гасіння пожеж на території Корогодського, Котовського та Денисовецького лісництв. Спостерігається горіння трав’яного настилу та лісової підстилки окремими осередками.

Світлина від Aleksandr Sirota.

До гасіння пожеж залучено 366 чоловік та 88 одиниць техніки, з них від ДСНС 307 чоловік особового складу та 63 одиниці техніки (в тому числі 3 літаки АН-32П та 3 вертольоти ДСНС, якими 12 квітня здійснено 143 скиди — 370 т води). Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайної ситуації.

Відео дня

Світлина від Aleksandr Sirota.

 

Світлина від Aleksandr Sirota.

—  До гасіння залучені рятувальники з Вінницької області та техніка. 5 чоловік особового складу, пожежно-рятувальних автомобіль та шляхопрокладач (БАТ-2), — розповідає прес-офіцер служби порятунку «101» Олександр Кутовий.

Світлина від Aleksandr Sirota.

Нагадаємо, 4 квітня в Чорнобильській зоні відчуження сталася лісова пожежа. Спочатку вогонь охопив 20 гектарів лісу, але пізніше поширився на територію майже 100 га.

Світлина від Aleksandr Sirota.

У Кабміні говорили, що в Чорнобильській зоні, де вже тиждень не можуть загасити пожежу, радіаційний фон знаходиться в межах норми.

Світлина від Aleksandr Sirota.

Світлина від Aleksandr Sirota.

Світлина від Aleksandr Sirota.

Фото: Aleksandr Sirota

 

Читайте також:

«Пропав син!» У Козятині шукають строковика з 48 арсеналу, який не доїхав додому

Дані по СOVID-19 на 13 квітня: в Україні вже 3102 хворих, у Вінницькій області — 194 випадки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Олександр Антіпов

    Президент сказав що ситуація під його власним контролем,ага ,окей
  • Людмила Иванишина

    Одни дыбились леса вырезают, другие жгут.  Животным деваться, бедным, некуда.😥😥
  • Іван Янковський

    Капоейра
  • Міша Ткаченко

    там медикам не допомагають,шо казати про рятувальників
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up