Пожежа у Браїлові: поліцейські евакуювали людей з будинку, в який влучила блискавка

Пожежа у Браїлові: поліцейські евакуювали людей з будинку, в який влучила блискавка
  • Евакуювати мешканців із двоповерхового будинку та повністю загасити вогонь поліцейським Жмеринського районного відділу поліції вдалося до прибуття фахівців Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

У понеділок, 1 серпня, о 21.24 на спецлінію 102 надійшло повідомлення від 42-річного жителя смт Браїлів Жмеринського району про те, що під час негоди у їх 4-х квартирний будинок влучила блискавка та загорілась електрощитова.

— На місце загоряння негайно виїхали поліцейський офіцер громади Богдан Рубанський та дільничний офіцер поліції Владислав Лефлер, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Прибувши на місце виклику, поліцейські виявили сильне задимлення будинку. Не вагаючись офіцери кинулись на допомогу: евакуювали мешканців квартир та успішно ліквідували пожежу завдяки вогнегаснику, який був у службовому автомобілі.

Відео дня

Ніхто із присутніх не постраждав.

Дивіться відео з нагрудних камер поліцейських:

Це не перший випадок коли правоохоронці приходять на допомогу людям під час пожежі. В липні 2020 року Богдан Рубанський виніс жінку з п’ятого поверху задимленого будинку на вулицю та передав медикам.

 

Читайте також:

Скільки українців потребуватимуть психологічної допомоги через війну: шокуюча цифра

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up