Пожежа на провулку Галицького. Через цигарку ледь не згоріли чотири родини

Пожежа на провулку Галицького. Через цигарку ледь не згоріли чотири родини
  • У Вінниці рятувальники гасили пожежу. Будинок має чотири окремих входи, відповідно і різних власників. 56-річний чоловік ледь не залишив без даху інші родини.

У четвер, 26 травня, о 12.07 до надзвичайників надійшло повідомлення про загоряння в будинку, що на провулку Д.Галицького.

Прибувши на місце події, бійці ДСНС встановили, що зайнялося в одній із частин приватного житлового будинку на площі 17 кв.м.

— Просто курив в будинку… просто ледь не згоріли помешкання ще трьох сусідів… а власник сидить собі спокійнісінько в стороні й спостерігає, як бійці рятують від полум’я інші частини домоволодіння та ще й поради їм дає, — розповідає речниця ДСНС у Вінницькій області Оксана Урбанська в себе на фб. — В стороні, плаче налякана 11-річна дівчинка, яка в тримтячих від страху руках тримає свою кішку Бусю, бо боялася, що вона задихнеться їдким димом і вони залишаться без даху над головою. 

Відео дня

Як з’ясувалося, будівля має чотири окремих входи, відповідно і різних власників.

— Від одного з яких, як то кажуть, зачасту потерпали інші. 56-річний чоловік вперто ігнорує правила пожежної безпеки у побуті. Власне, якби їх дотримувався, то й не наробив би переполоху своїм сусідам й цього разу. Адже ймовірна причина виникнення загоряння - необережність під час куріння власника помешкання, — кажуть у відділі комунікації «Служби порятунку 101».

О 12.25 полум’я вдалося локалізувати та попередити його перекидання на сусідні три помешкання й поруч розташовані будинки. Пожежу ліквідовано о 12.49.

До ліквідації пожежі залучалися підрозділи 1-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин Вінниці, НПРЧ ВПУ ЛДУ БЖД та штаб Оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

 

 

Читайте також:

Вінничанам радять купити FM-приймач на батарейках для екстрених ситуацій

Цей день, 27 травня. Яке сьогодні свято, історія, заборони і прикмети

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Руслан Гусятинський

    Там рано чи пізно мало щось загорітись. Там всі провода йдуть під дахом ,по дерев'яних конструкціях даху. Страшний і занедбаний будинок.

keyboard_arrow_up