Поліція розшукує Василя Перделяна. Чоловіка оголосили безвісно зниклим

Поліція розшукує Василя Перделяна. Чоловіка оголосили  безвісно зниклим
  • Шість років тому безвісно зник мешканець селища Кирнасівка.
  • Допоможіть знайти чоловіка

Тульчинський районний відділ поліції встановлює місцеперебування безвісно зниклого 69-річного Перделяна Василя Петровича, мешканця смт Кирнасівка Вінницької області, який з квітня 2017 року безвісно зник та його місцеперебування невідоме.

Його прикмети:

  • зріст близько 160–170 см,
  • худорлявої статури,
  • коротке волосся,
  • очі карі,
  • обличчя худорляве, смугле.

Відео дня

Прохання до громадян, які володіють будь-якою інформацією, що допоможе встановити місцеперебування розшукуваного, повідомити поліцію за телефонами: (04335) 2-11-30, 096-700-04-50 або 102.

Конфіденційність гарантовано.

Щоб подати в розшук, не чекайте три доби

Повідомлення в соціальних мережах зі словами «Зникла людина», «Допоможіть знайти» поширюються дуже швидко. Буває, що люди ще постять, бажаючи допомогти іншим, а людина давно знайшлась. Просто загуляла, а телефон розрядився…

Про те, як шукають людей поліцейські та чи швидко знаходять, редакція писала у статті «Їх шукає поліція. Щоб подати людину в розшук, не чекайте три доби» з історіями безвісти зниклих вінничан.

То що ж треба знати, аби знайти зниклу людину самотужки, та що потрібно робити, якщо своїми силами розшукати пропажу не вдалось? Необхідні для пошуку кроки детально розписані у матеріалі: Рідна людина не прийшла додому? Куди дзвонити в першу чергу і що ще треба зробити

Поліція Вінниччини, нагадаємо, опублікувала фото та дані трьох чоловіків, яких підозрюють у тяжкому злочині. Просять вінничан допомогти їх розшукати.

 

Читайте також:

Шукають Василя Демянишина, якого підозрюють у злочині

Розшукують вінничанина, який у 2013 році зник у Києві

На Вінниччині шукали 3-річного хлопчика, який пішов з батьками на пікнік та загубився

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up