Поліцейський офіцер Вапнярської громади знайшов рідних 83-річної бабусі, яка заблукала

Поліцейський офіцер Вапнярської громади знайшов рідних 83-річної бабусі, яка заблукала
  • До поліцейського офіцера Вапнярської громади звернулись місцеві жителі і повідомили, що на Привокзальній площі знаходиться жінка похилого віку, одягнена не за сезоном.

Офіцер знайшов пенсіонерку, вона була дезорієнтована та не могла зрозуміти, де знаходиться і що відбувається. Правоохоронець швидко встановив особу жінки та зв’язався з її рідними.

Виявилось, що бабуся проживає за 20 кілометрів від Вапнярки. До міста приїхала автобусом. Поліцейський, не зволікаючи, доставив її до поліцейської станції, напоїв гарячим чаєм, після чого передав родичам.

— Якщо ви потребуєте допомоги, завжди можете звернутися до поліцейських офіцерів вашої громади. Також не будьте байдужими і повідомляйте про подібні факти в поліцію, — відзначають на Фейсбук-сторінці поліції Вінницької області.

Відео дня

Нагадаємо, наприкінці січня цього року поліцейський допоміг чоловіку, який заблукав та пройшов пішки майже 100 км. Майже добу 45-річного чоловіка шукала матір та поліцейські Ямполя.

Щоб подати в розшук, не чекайте три доби

Повідомлення в соціальних мережах зі словами «Зникла людина», «Допоможіть знайти» поширюються дуже швидко. Буває, що люди ще постять, бажаючи допомогти іншим, а людина давно знайшлась. Просто загуляла, а телефон розрядився…

Про те, як шукають людей поліцейські та чи швидко знаходять, редакція писала у статті «Їх шукає поліція. Щоб подати людину в розшук, не чекайте три доби» з історіями безвісти зниклих вінничан.

То що ж треба знати, аби знайти зниклу людину самотужки, та що потрібно робити, якщо своїми силами розшукати пропажу не вдалось? Необхідні для пошуку кроки детально розписані у матеріалі: Рідна людина не прийшла додому? Куди дзвонити в першу чергу і що ще треба зробити.

 

Читайте також:

Під час застілля жінка штрикнула ножем в живіт співмешканку сина

Охоронець торгового центру забрав чужу картку та розраховувався нею в магазинах

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Oksi Go

    Поліцейський 👍
  • Лариса Фомина

    Молодець поліцейський і молодці люди,які звернули увагу на бабусю!

keyboard_arrow_up