Поліцейський допоміг чоловіку, який заблукав та пройшов пішки майже 100 км

Поліцейський допоміг чоловіку, який заблукав та пройшов пішки майже 100 км
  • Поліцейський офіцер Вапнярської територіальної громади допоміг чоловіку з ментальними порушеннями повернутися до рідних.

У понеділок, 22 січня, під час патрулювання території обслуговування поліцейський офіцер громади звернув увагу на невідомого чоловіка, який блукав вулицями. Про це повідомляє поліція Вінницької області.

Громадянин розповів офіцеру, що сам він із міста Ямпіль. З'ясувалося, він пішки пройшов майже 100 кілометрів. Вже добу 45-річного чоловіка шукала матір та поліцейські Ямполя.

Відео дня

Поліцейські нагодували мандрівника та напоїли його гарячим чаєм, після чого передали матері.

Щоб подати в розшук, не чекайте три доби

Повідомлення в соціальних мережах зі словами «Зникла людина», «Допоможіть знайти» поширюються дуже швидко. Буває, що люди ще постять, бажаючи допомогти іншим, а людина давно знайшлась. Просто загуляла, а телефон розрядився…

Про те, як шукають людей поліцейські та чи швидко знаходять, редакція писала у статті «Їх шукає поліція. Щоб подати людину в розшук, не чекайте три доби» з історіями безвісти зниклих вінничан.

То що ж треба знати, аби знайти зниклу людину самотужки, та що потрібно робити, якщо своїми силами розшукати пропажу не вдалось? Необхідні для пошуку кроки детально розписані у матеріалі: Рідна людина не прийшла додому? Куди дзвонити в першу чергу і що ще треба зробити.

 

Читайте також:

У 13 разів перевищив норму. У Вінниці зловили п'янючого водія

Обрали запобіжний захід Тульчинському міському голові Валерію Весняному

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up