Поліцейські Тульчинщини повернули маленьку дівчинку додому

Поліцейські Тульчинщини повернули маленьку дівчинку додому
  • Учора, близько 19 години до поліції зверталась жителька Тульчин. Жінка розповіла, що на вулиці міста побачила дитину без дорослих.

Про це повідомляє Тульчинський відділ поліції.

Інспектори почали пошуки батьків дитини. Дівчинка не могла сказати адресу проживання та ім’я батьків, лише показувала напрямок руху. 

На вулиці поліцейські зустріли стурбовану матір дівчинки, яка повідомила, що працюючи на городі не помітила, як її донька вийшла на вулицю. Жінка наразі залишилась сама із трьома дітьми і має багато роботи по господарстві, так як батько малечі боронить нашу країну від ворога. 

Відео дня

Інспектори повернули дитину матері. 

Щоб подати в розшук, не чекайте три доби

— Шановні батьки, вкотре закликаємо вас! Пильнуйте своїх дітей за будь-яких обставин, щоб уникнути прикрих неприємностей. Спілкуйтесь із ними, створюйте довірливі відносини та пояснюйте їм правила безпечної поведінки, — зазначають в обласному главку.

Повідомлення в соціальних мережах зі словами «Зникла людина», «Допоможіть знайти» поширюються дуже швидко. Буває, що люди ще постять, бажаючи допомогти іншим, а людина давно знайшлась. Просто загуляла, а телефон розрядився…

Про те, як шукають людей поліцейські та чи швидко знаходять, редакція писала у статті «Їх шукає поліція. Щоб подати людину в розшук, не чекайте три доби» з історіями безвісти зниклих вінничан.

То що ж треба знати, аби знайти зниклу людину самотужки, та що потрібно робити, якщо своїми силами розшукати пропажу не вдалось? Необхідні для пошуку кроки детально розписані у матеріалі: Рідна людина не прийшла додому? Куди дзвонити в першу чергу і що ще треба зробити

Поліція Вінниччини, нагадаємо, опублікувала фото та дані трьох чоловіків, яких підозрюють у тяжкому злочині. Просять вінничан допомогти їх розшукати.

 

Читайте також:

Посварились з мамою та втекли з дому: на Вінниччині знайшли трьох дітей

Знайшли біля річки: на Вінниччині загубилась трирічна дівчинка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up