Знайшли біля річки: на Вінниччині загубилась трирічна дівчинка

Знайшли біля річки: на Вінниччині загубилась трирічна дівчинка
  • Вчора, 23 квітня, до поліції звернулась жителька Жмеринського району, яка повідомила, що зникла її трирічна донька.
  • Дитина вийшла з будинку ще о 12 годині та додому не повернулась. Рідні самотужки намагалась її знайти, однак пошуки були марними.
  • Після чого вирішили звернутись за допомогою до поліції.

Як повідомляють в обласному главку поліції, поліцейські Жмеринського районного відділу поліції негайно виїхали на пошуки зниклої дитини. Вони перевіряли вулиці, нежилі будинки та територію поблизу місцевої річки. 

Менш ніж за годину пошуків працівники поліції розшукали малолітню дівчинку поблизу річки. Об’єктом злочину дитина не стала. Правоохоронці передали дівчинку матері. 

 

Відео дня

З жінкою поліцейські провели профілактичну роботу, аби в подальшому уникнути подібних ситуацій.

— Шановні батьки, якщо зникла ваша дитина, негайно телефонуйте на лінію 102, адже важлива кожна хвилина! — додають у поліції.

Щоб подати в розшук, не чекайте три доби

Повідомлення в соціальних мережах зі словами «Зникла людина», «Допоможіть знайти» поширюються дуже швидко. Буває, що люди ще постять, бажаючи допомогти іншим, а людина давно знайшлась. Просто загуляла, а телефон розрядився…

Про те, як шукають людей поліцейські та чи швидко знаходять, редакція писала у статті «Їх шукає поліція. Щоб подати людину в розшук, не чекайте три доби» з історіями безвісти зниклих вінничан.

То що ж треба знати, аби знайти зниклу людину самотужки, та що потрібно робити, якщо своїми силами розшукати пропажу не вдалось? Необхідні для пошуку кроки детально розписані у матеріалі: Рідна людина не прийшла додому? Куди дзвонити в першу чергу і що ще треба зробити

Поліція Вінниччини, нагадаємо, опублікувала фото та дані трьох чоловіків, яких підозрюють у тяжкому злочині. Просять вінничан допомогти їх розшукати.

 

Читайте також:

Шукають Василя Демянишина, якого підозрюють у злочині

Розшукують вінничанина, який у 2013 році зник у Києві

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up