Півсотні вінничан-контрактників поїхали на військову службу

Півсотні вінничан-контрактників поїхали на військову службу
В середу, 10 лютого, з обласного військкомату проводжали в армію майже півсотні кандидатів на військову службу за контрактом. Вони вирушили до навчального центру в Старичі Львівської області.

Усі кандидати свідомо обрали службу в Збройних Силах і прийняли рішення служити на захист держави. Серед півсотні контрактників, які відбули у військовий навчальний центр, було і троє жінок.

- Про армію я мрію ще з дитинства. Вирішила спробувати. Дуже хвилювалася, що не пройду відбір. Зважаючи на військові дії, що відбуваються у нас в державі, то трохи страшно, але якщо потрібно стати на захист Батьківщини, то про страх ніхто думати не буде, і я готова йти на Схід захищати Україну, — розповідає  18-річна Тетяна Баришева з Іллінців.

Відео дня

Відтепер військовослужбовців-контрактників  на військову службу братимуть за новим методом — після проходження навчальних частин. До речі, облвійськомат має 2 місяці на відбір 800 людей на службу за контрактом.

На загальновійськові полігони майбутніх контрактників подаватимуть у 4 етапи. Із Вінниччини кандидати відправляться в  навчальні центри  на загальновійськові полігони з 11 по 13 лютого , з 25 по 27 лютого, з 14 по 16 березня, з 29 по 31 березня.

- Вінничани, які добровільно вирішили служити за контрактом, бойовий вишкіл проходитимуть у шести навчальних частинах, які дислокуються у Старичі, Десні, Житомирі, Полтаві, Миколаєві та Василькові, - розказує виконуючий обов’язки військового комісара Вінницького обласного військового комісаріату підполковника Михайло Дзигаленко.


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:01 Перша вишиванка — у пологовому. Новонародженій калинівчанці медики подарували сорочку 18:45 На день — у маленькі Карпати. На фестивалі у селі Стіна покажуть те, що шукали пів року 18:43 «Вимикатимуть і влітку, і восени»: які графіки відключення світла існують і які з них вже діють у Вінниці 18:40 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) Від читача 10:21 «Шахрай у Вінниці: Як лікар-інтерн кинув місцевих на гроші?» 18:19 «Душа в місті Марії»: у Вінниці відкрили фотовиставку про материнську любов і втрату photo_camera 17:53 Рік братерства Вінниці з Карлсруе. Чим допомагає нам це місто і чим воно схоже з нашим? play_circle_filled photo_camera 17:05 Економія, комфорт, зв'язок: на Григоренка капітально ремонтують ліфт 16:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 16:06 Що ви знаєте про вишиванки? Тест до свята від «20хвилин» 15:31 У Вінниці розробили «Дорожню карту Захисника» для допомоги ветеранам 14:19 Сьогодні — День вишиванки. Народний репортаж із соцмереж вінничан до свята play_circle_filled photo_camera 14:00 День відкритих дверей! Запрошуємо у Вінницькій національний технічний університет (Новини компаній) 13:21 «Взірець безмежної любові»: презентували книгу про Героя України Дмитра Майбороду 12:33 Він загинув, рятуючи побратимів: спогади героя з Вінниччини Віталія Шевчука 12:07 На Вінниччині за добу сталося дві пожежі: вогонь знищив будинок та гараж з майном 11:01 Вінницький хірург у прифронтовому госпіталі врятував життя воїна з тяжким пораненням photo_camera 11:00 Шукаєте де вигідно придбати будівельні матеріали? Добірка будівельних баз та магазинів (партнерський проєкт) 10:11 «Хлопці, якщо це станеться, поховайте мене біля Миколи». Донечка просить присвоїти татові Героя України 09:51 Де у Вінниці планово відключили світло та воду: перелік адрес
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up