Підозрюваний у хабарі депутат Крисько лежить у лікарні. З пресою не розмовляє

Підозрюваний у хабарі депутат Крисько лежить у лікарні. З пресою не розмовляє
У понеділок, 11 вересня, підозрюваний у хабарі депутат Крисько знаходився в ендокринологічному диспансері
  • Журналіст RIA спілкувався з підозрююваним в отриманні хабара депутатом Вінницької облради Володимиром Криськом
  • Нині депутат на лікарняному ліжку
  • Крисько повідомив те, про що не йдеться в інформації правоохоронців про його затримання

Підозрюваного Володимира Криська журналіст зустрів у коридорі обласного ендокринологічного диспансеру сьогодні, 11 веерсня, у першій половині дня. Його вела за руку медсестра. Одягнений у спортивний костюм, чоловік йшов обережно. Одну руку тримав напіввитягнутою уперед, як роблять це незрячі. Медсестра завела його у кабінет до лікаря. Приблизно через 20-30 хвилин пан Крисько вийшов з кабінету у супроводі тієї само медичної працівниці.  Повільно й так само обережно він ступав по сходах. Коли підійшли до палати, медсестра відчинила двері.

- Володимире Григоровичу, у вас є можливість оприлюднити свою точку зору з того приводу, що сталося, - з такими словами журналіст звернувся до чоловіка. Той на хвилину зупинився. Подумав трохи і відповів: «Ні, я не маю бажання спілкуватися».

Відео дня

- Це правда, що під час проведення обшуку у кабінеті у той час вас там не було?

- Правда, - без роздумів відповів пан Крисько.

Він хотів ще щось сказати, але на півслові зупинився.

- Ви ж бачите, що чоловік хворий, нехай спершу вилікується, а тоді вже поговорите з ним, - зауважила медсестра і підвели пацієнта до ліжка.

Журналіст ще раз звернувся до підозрюваного з тією само пропозицією – повідомити власну точку зору на ситуацію. 

-Ні-ні, поки що я не хочу ні з ким говорити, - відповів Крисько.

Медсестра зняла ковдру з ліжка, пацієнт ліг на бік і вкрився з головою. Зробив це, не знімаючи спортивного костюма.

Лікарняна палата, де журналіст побачив Криська, розрахована на двох пацієнтів. Друге ліжко було вільне. Я побажав йому швидкого одужання і справедливості у розслідуванні справи.

Нагадаємо, депутата облради Володимира Криська підозрюють в отриманні хабара у сумі три тисячі доларів. Він очолює постійну комісію облради з питань охорони навколишнього природного середовища, екологічної безпеки та раціонального використання надр. Названу суму коштів він, нібито, вимагав за сприяння у вирішенні питання надання дозволу на видобуток каменю-пісковику у Ямпільському районі. Кримінальне провадження відкрито за статтею 368  Кримінального Кодексу України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою». За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

До речі, у Бару, звідки родом пан Крисько, кажуть, що він є близьким родичем Михайла Єжеля. Того самого, який був командувачем Військово-морських сил України, а потім міністром оборони. За часів Януковича працював послом України у Білорусі. За інформацією деяких джерел, нині перебуває у розшуку.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Natalka Melnyk

    а де плед у клітинку?
  • Павлова Анна

    Якісь дива кояться лише зловлять на хабарі: одразу погіршується стан здоров"я,от біда

    Artem Fomin reply Павлова Анна

    Причем у всех)

    Только розрулят, будет по стадиону бегать)

    Валерка reply Artem Fomin

    А у них так завжди, взяли за ж.пу і зразу "на больнічку" спригують)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up