Петиції понеділка: пропонують звести новий стадіон, міст та зупинку

Петиції понеділка: пропонують звести новий стадіон, міст та зупинку
  • Сьогодні, 24 лютого, опублікували чотири нові петиції. Вони стосуються спорту, відпочинку та транспорту.

Створення нового мосту Старе місто-Масив Коріатовичів

Таке звернення подав Роман Куземський.

«Дуже прошу розглянути та підтримати моє питання щодо створення нового шляху житловий комплекс «Нагірний» — це Старе місто з вулицею Скалецького — це масив Коріатовичів. Так, як Староміський міст та вулиця Коріатовичів в бік масиву дуже переповнена та перевантажена транспортними засобами особливо у ранні та вечірні часи, — зазначає автор. — Створення мосту розвантажить міст та вулицю Коріатовичів, крім того дасть змогу жителям Старого міста швидше добиратися на Урожай, Вишеньку, Поділля та Електромережу».

Долучитися та проголосувати можна ТУТ

Відео дня

Облаштування лісового пляжу та Сабарова в зону відпочинку

Петицію з такою пропозицією подав також Роман Куземський. На відміну від першого звернення, яке ніхто ще не підтримав, ця петиція зібрала уже один голос підтримки.

«Дуже прошу лісовий пляж зробити зоною відпочинку для дітей, сімей та всіх вінничан та гостей. Облаштувати пляж, щоб можна було, як на Бригантині: купатися, переодягатися, сходити в туалет, зробити причал для катера, збудувати стадіон для волейболу», — каже автор. 

Віддати свій голос можна ТУТ

Будівництво нового стадіону Локомотив у Вінниці

Це звернення також подав той самий Роман Куземський. Чоловік каже, що стадіон має відповідати нормам українського футболу та УЄФА.

«Зараз відчувається падіння Вінницької футбольної команди НИВА і дуже болить серце , що немає розвитку футболу у нашому місті, а причина відсутність стадіону який відповідає нормам українського футболу вищої ліги та УЕФА, — відзначає Роман. — Хоча зараз наша команда грає у другій лізі вітчизняного чемпіонату, але болить серце коли проходиш повз стадіону, а він сипиться штукатуркою, старі лавочки ще під час СССР, крім того погане фінансування футбольного клубу НИВА».

Голосування та деталі ТУТ

Створення нової трамвайної зупинки Фонтан Рошен — Центральний автовокзал

Останню, четверту сьогоднішню петицію, теж подав цей самий автор, що і три попередні.

«Дуже прошу всіх підтримати мою петицію щодо створення нової трамвайної зупинки від центрального мосту до перехрестя фонтану Рошен та центральний автовокзал, — йдеться у петиції. — Людям дуже незручно добиратися в ці місця тим, хто їде від західного автовокзалу до центрального, крім 17А маршрутки немає близького сполучення. Якщо їхати трамваєм №4 до музею Коцюбинського то приходиться чи пересаджуватися на тролейбус №6 чи йти далеченько назад пішки».

Станом на сьогодні, 24 лютого, петицію підписали 9 осіб з 350 необхідних. Проголосувати можна ТУТ

 

Читайте також:

В цей день 82 роки тому з'явилася у продажу зубна щітка з нейлоновими щетинками. Історія та прикмети 24 лютого

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 23 лютого, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Руслан

    якби ж одна з петицій колись була відповідно розглянута. у влади завжди відмазки. ще один міст дуже потрібен, але нашій ненаситній владі цього не потрібно, вони краще роблять сквери, чоловічків ставлять, остівці НЕбезпеки, торгівельні центри. інфраструктура стоїть на місці ще з радянських часів. нічого нового не побудували,  бо вони безграмотні.

    Порошoк reply Руслан

    А ти податки сплатив з того, що таксував?

    Руслан reply Порошoк

    ти неадекват?
  • Алекс

    Вопрос а что поддержать петицию хоть одну уже нельзя все висит или что специально
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up