Петиції минулого тижня: звільнення Перлова, відсутність туалетів та ні вогню у парках

Петиції минулого тижня: звільнення Перлова, відсутність туалетів та ні вогню у парках
фото: lilovlilov
  • Протягом 25-31 травня вінничани подали ряд петицій. Ми їх зібрали в цьому матеріалі, аби ви теж знали, що хочуть змінити у місті автори звернень.

Пустити муніципальний автобус по вулиці Янгеля

Таке звернення 25 травня подав Максим Кучерявий. Чоловік каже, що дана вулиця є важливою транспортною артерією Замостянського району, але там не вистачає транспорту.

— Наразі на відрізку від вулиці Київської до вулиці Замостянської вулицею Академіка Янгеля рухаються лише приватні перевізники у тісних малогабаритних автобусах і тролейбус №15. Натомість наявні маршрути муніципального автобуса їдуть вулицею Київською, таким чином дублюючи маршрути тролейбусів. Прошу додати маршрут муніципального автобуса, або змінити один з існуючих (№20 чи №30), щоб він проходив по вулиці Янгеля, — йдеться у тексті петиції.

Звернення підтримало уже 108 осіб. Долучитися та віддати свій голос можна ТУТ.

Відео дня

Звільнити Віктора Перлова

27 травня таку петицію подав Олександр Павлович. На його думку, радник міського голови ​некомпетентний.

— Його проекти змін дорожньої інфраструктури міста призводять до систематичного погіршення дорожньої ситуації. За останні 2 роки в місті з'явилися суттєві затори на дорогах, в більшості випадків вони створені саме неправильною організацією руху (робота світлофора, розмітка, зменшення кількості смуг). Віктор Євгенійович не відповідає на звернення громадян, не надає проектів і розрахунків обгрунтованості своїх проектів. На конструктивні питання і пропозиції які йому не подобається просто блокує громадян у соцмережах, — йдеться у зверненні.

Олександр додає, що «діяльність Перлова є небезпечною для міста». Так само вважає ще 279 вінничан, які уже підтримали петицію

Ефективність підрахунку людей у транспорті

Олексій Бубнов вважає, що підрахунок пасажирів за допомогою валідаторів вкрай не ефективний. Тому він 27 травня подав петицію у якій просить проаналізувати цю ситуацію. Також чоловік перелічує існуючі недоліки оплати проїзду в транспорту.

— Наведіть лад з терміналами. Що з друком карток вінничанина рік вже друкують, друкували локально у Вінниці, друкували у Чехії, друкують зараз у Київі, коли вже надрукують? Принесли картки моїм сусідам, а їм вже вона не потрібна, вони вже відійшли від справ життєвих, а живими досі карток немає, — йдеться у тексті звернення.

Дану петицію підписали 6 осіб з 350 необхідних.

Продовжити адресну доставку муніципальних карт вінничанина додому

Продовжує тему муніципальних карт Олександр Морозов. Цього ж дня, 27 травня, чоловік закликав доставляти картки додому, аби уникнути черг.

— Біля Вінницької міської ради наразі кожен день стоять не менше 100 осіб за картою вінничанина і більшість з них пенсіонери. Це ненормально так робити, тим більш під час карантину, — йдеться у зверненні.

За петицію проголосувала 41 людина.

Громадський туалет

Світлана Самокрайня підняла тему, яка хвилює чимало вінничан. Відсутність у місті достатньої кількості громадських вбиралень.

— В нашому місті головна проблема. Жодного доступного туалету для громадян. Зверніть, будь ласка увагу. Я вагітна і зараз похід до туалету кожну годину. Як це зробити на прогулянці? Шукати Макдональдс? Чи лісок, — пише жінка.

Петицію підтримало 13 осіб. Якщо вас також хвилює це питання — голосуйте ТУТ.

Облаштування майданчиків для вигулу собак у кожному мікрорайоні міста.

28 травня Валентина Рудик підняла проблему, яка раніше не набрала необхідну кількість голосів.

— Я зроблю ще одну спробу, адже проблема досі актуальна, і турбує багатьох мешканців нашого міста: власники тварин обурюються, що у них немає спеціально призначеного місця для вигулу тварин, а інші — що собачі відходи не прибираються їх хазяїнами. Як власник собаки можу сказати, що велика кількість «собачників» дійсно готові прибирати за своїми улюбленцями, проте в них немає належного місця для того, щоб викидати відходи у спеціально призначені урни. А нести у пакетиках через всю вулицю собачі екскременти незручно, — пише жінка..

Можливо цього разу таке звернення набере достатню кількість голосів. Нагадаємо, необхідно 350 підписів. Уже є лише 13. Голосувати можна ТУТ.

Про заборону приготування їжі у парках з використання відкритого вогню

Михайло Семенюк 28 травня підняв питання заборони розведення багать у парках.

— З метою забезпечення екологічної чистоти, та недопущення задимленості центрального (та інших) парку при приготуванні їжі закладами громадського харчування, які там розміщені, чи під час проведення різноманітних заходів, заборонити використовувати при цьому відкритий вогонь, деревину та інші паливні речовини, що при спалюванні забруднюють довкілля, — пише чоловік.

Дана петиція доступна за посиланням.

 

 

Читайте також:

Пустять лише «Інтерсіті». З Вінниччиною частково відновили залізничне сполучення

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Дима Рябышев

    Согласен с вами на сто процентов! Как деньги отмыть под прикрытием ,будто они что-то делают для города. Всем на показ! А действительно про людей никто не думает! Ганьба !!! Ни одного туалета общественного , тимболие  бесплатного!!! Моргунов ганьба! Как мы отказываемся в списке лучших городов!!! Просто об этом никто не говорит!!!!!!!!!!!!!
  • Семен

    Нічого не буде. Нажаль(((
    13 осіб підтримали петицію. 13!!!  Шизо.
    Пригадайте два приклади 1 - Центральний парк !!!! Ще раз - Центральний парк!!! жив 20 років без туалетів. Де ще може бути місце максимального скупчення людей? І всі про то знали і у владі також. 2 - Проспект Космонавтів. Класно виконана реконструкція. Аплодую без жартів! Але туалет був реалізований через рік окремим проектом. Тобто - в основі проекту туалет навіть не розглядався! Как Карл???!!!
    В підсумку - туалети для слабаків!))) Що показало опитування? В Вінниці їх всього 13🤣🤣🤣
  • Vladimir

    заборонити використовувати при цьому відкритий вогонь, деревину та інші паливні речовини, що при спалюванні забруднюють довкілля.
    Автомобілі більше забруднюють довкілля ніж деревина на якій смажать шашлик... І шашлики в парку смажать тільки влітку, а не цілий рік.
  • Elena Markova

    З приводу туалетiв у мicтi дуже доречно, тому що на будування торгових центрiв руки доходять i коштiв вистачае, а от туалет гуляючи мicтом не знайти! В минулому роцi мала сварку з господаркою одного кафе, тому що проходячи мicтом з племiнницею 10 рокiв, що захотiла до туалету  зайшла до одного кафе i попросила дозволу скористатись туалетом, хазяйка пiдняла такий галас, що лише моя погроза викликати полiцiю та зняти ii на вiдео заставили ii замовкнути, дорослу людину можна заставити потерпiти, а як бути з дiтьми
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up