Петиція: вінничани просять встановити в молодшій школі індивідуальні шафки-локери

Петиція: вінничани просять встановити в молодшій школі індивідуальні шафки-локери

Серед петицій з'явилося звернення у якому просять в початковій школі встановити індивідуальні шафки-локери для особистих речей школярів. За півдня петицію підтримало 5 вінничан.

Звернення подала 27 серпня Марина Бондаренко.

Жінка за приклад бере американські фільми, де у кожного учня є персональні шафки-локери.

— Мій син йде в цьому році до 3 класу, і вкотре я переймаюсь проблемою важкого портфеля. 5 уроків щодня – а це 5 підручників, 5 зошитів, пенал, змінне взуття та спортивна форма 3 рази на тиждень і все це в сумі дає щонайменше 5 кг ваги. А це для дитячої спини забагато. Звідси і проблеми зі здоров’ям. І тому я вважаю, що в кожній школі необхідно встановити персональні шафки-локери, що дозволяють зменшити навантаження на дитячий хребет. Діти матимуть можливість зберігати у школі власні речі, необхідні для навчання, підручники та не носити щодня важкі портфелі, — йдеться у тексті петиції.

Відео дня

Станом на 12 годину 27 серпня звернення підтримало 5 осіб з 350 необхідних.

Долучитися та проголосувати можна ТУТ.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Kazimir

    Совок згнобили. А теперь петиции пишете? Кто, по вашему, должен это все делать? У порошенка и гройсмана дети учатся за границей. Так что сама-сама...
  • Ols Kat

    а як же електроннi пiдручники, на яких влада так пiарилася тут мiсяць тому?
  • З.А.Глядач

    Я щось не дуже розумію-хіба в початкових класах учні мають тягати свої портфелі(рюкзаки) по всій школі? Хіба вони не сидять всі уроки в одному класі,виходячи на перерву? То яка різниця де буде знаходитися їх портфель(рюкзак)? Чи авторка "петиції" наполягає на тому,щоб зошити та підручники знаходилися у шафках постійно? То як тоді виконувати домашні завдання? Чи її просто закортіло випендритися?

    Саша Антонюк reply З.А.Глядач

    А до школи , по-вашому, і до дому портфелик з цим начинням поскаче сам? А якщо у дитини ще крім цього є заняття у секціях? Нести це все до дому не обов'язково, адже підручники є у електронному вигляді.

    З.А.Глядач reply Саша Антонюк

    От цікаво,а як раніше все це носили і не скиглили? Та й "заняття в секціях" не така вже необхідність,швидше примха батьків. А якщо підручники в електронному вигляді,то взагалі ця "петиція" безглузда. Чи ці "електронні" підручники брати до школи неможливо?

    Саша Антонюк reply З.А.Глядач

    По пунктам: раніше носили - а я не хочу, щоб мої діти жили як раніше, кого не влаштовують зміни чемодан вокзал...

    "заняття в секціях" не така вже необхідність ,швидше примха - в теперішній час це необхідність, якщо ви вважаєте інакше то ви ще живете минулим

    ці "електронні" підручники брати до школи неможливо - підручник у електрономму вигляді та електронний підручник це різні речі.

    Той у кого маленькі діти, петицію оцінять і підтримуюють.

    З.А.Глядач reply Саша Антонюк

    От тебе щось не влаштовує? Чемодан-вокзал...

    Саша Антонюк reply З.А.Глядач

    Тільки після совків

    З.А.Глядач reply Саша Антонюк

    Дурненьке,"совки" тебе народили і виростили і не тобі на них дзявкати.

    Саша Антонюк reply З.А.Глядач

    Мої батьки ніколи совками не були і завжди підтримують щось нове і цікаве. Совок це відношення до життя. А дзявкають совки, бо зробити щось своїми руками не можуть, їх не навчили, і іншим не дають.

    З.А.Глядач reply Саша Антонюк

    Ага,"не були совками". Значить,вони були "дисидентами",які ніколи ніхрена не робили,а лише п.зділи по кухнях серед таких як самі.

    Саша Антонюк reply З.А.Глядач

    Судячи по ваших коментарях на даному сайті, ви в житті "лише п.зділи по кухнях серед таких як самі"

    З.А.Глядач reply Саша Антонюк

    Що,ти прокинулося? Не пройшло і півроку...

    Саша Антонюк reply З.А.Глядач

    Тикати будеш рівним собі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up