Петиція. Пропонують транспортну реформу для Старого міста

Петиція. Пропонують транспортну реформу для Старого міста
  • Вінничанин Роман Куземський пропонує розширити мережу маршруток на Старому місті, щоб краще зв’язати з іншими мікрорайонами міста. Зокрема, з Сабаровим, Вишенькою та до ринків міста.

На сайті електронних петицій опублікували звернення Романа Куземського. Чоловік висловив декілька пропозицій, що стосуються маршруток на Старому місті та однієї маршрутки, яка сполучає Хутір Шевченка із залізничним вокзалом.

«1. Продовжити маршрутки 1А, 2А, 14А до Привокзального ринку. Можливо й далі — в мікрорайони ГПЗ, Десну.

2. Продовжити маршрутки 3Б, 13А до лікарні №3. Можливо, один з маршрутів прокласти до Будинку відпочинку (Маяковського, 243), а інший до Педучилища.

Відео дня

3. Продовжити маршрутки 7А, 21А до Сабарова за таким маршрутом: Податкова — Парк Дружби народів — Музей-садиба Пирогова — Авторинок Сатурн — Нове міське кладовище — Сабарів.

4. Продовжити маршрут 9А до зупинки «СТО» на Тяжилові. З’єднати Хутір Шевченка з Вишенькою, створивши новий маршрут через Центр та Келецьку.

5.  У вихідні дні додати по одному автобусу на маршрути №20,27,30. Ще додатковий автобус вранці і увечері в будні дні додати на маршрути №27,30.

Я вірю в те, що міська влада візьме це до уваги, щоб Старе місто як було раніше (маршрутки) 21, 43, 50, 51, 55, 56. Щоб можна було доїхати в різні куточки міста, а не тільки до площі Перемоги чи ринку Урожай. Тому давайте разом достукаємося до нашої влади, давайте разом змінимо наше місто», — пише Куземський.

Станом на 11:32 3 липня його петицію підтримали 5 людей. Проголосувати можна за цим посиланням

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Наталья

    Якщо буде підвищуватися вартість проїзду, треба щоб ціну місячного проїзного - 300 грн на 1 вид, 340 - на 2 - поки не підвищували.  Тоді маршрутки будуть практично не потрібні, всі поїдуть тролейбусами і автобусами.
  • Алекс74

    Что бы пускать полноценный автобус, надо сначала дороги привести в порядок. По старому городу и маршрутка не везде проедет, а автобусы тем более.
  • Юра Жук

    А чим автобуси не влаштовують?

    Наталья reply Юра Жук

    Рідкувато ходять. Але треба вимагати закупівлі ще хоча б десятка автобусів, а не купи маршруток, які для декого взагалі-то дорогі!
  • Поpошок

    Де проголосувати проти? Для чого, іще більше маршруток? Чому я маю дихати вихлопом від цих роздовбаних ржавих корчів? Цей Куземський, певно недавно переїхав із задроченого села і тепер вважає, що став дуже розумним, бо навчився писати петиції. Куземський не чітатєль, а пісатєль. Нехай почитає на сторінці ВМР, для чого робилась транспортна реформа 2012 року.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up