Перший в Україні пам'ятник Симону Петлюрі відкриють у Вінниці

Перший в Україні пам'ятник Симону Петлюрі відкриють у Вінниці
ФОТО - vindaily.info
  • У Вінниці встановили пам'ятник Симону Петлюрі.
  • Він поки накритий чорною плівкою.
  • Офіційне відкриття буде 14 жовтня.
     

Розміститься пам'ятник ватажку армії Української народної республіки Симону Петлюрі на подвір'ї Вінницького обласного радіо. Це символічно, адже саме приміщення закладу знаходиться по однойменній вулиці.

Хоча пам'ятник поки накритий плівкою, уже видно, що постать Петлюри відтворена у повний зріст. Він сидить на лавці.

Офіційне відкриття пам'ятника заплановане на 14 жовтня. Тоді українці відзначатимуть Покрову та святкуватимуть День захисника Вітчизни.

Відео дня

До речі, це перший в Україні пам'ятника Симону Петлюрі.

vindaily.info

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (16)
  • Olvol

    Расскажу лажу: еду в троллейбусе, слышу на другом конце троллейбуса мужику в камуфляжке звонят (а я людей, любящих заднюю площадку, недолюбливаю, считаю дурным тоном) и видимо говорят об открытии этого "шедевра мыстецтва". А тот: "оце сигнал добрий, нас же усіґда спользують, а оце-го такой бальзам на душу. Видно пар випускають, щоб ми М і Ж на сухі гиляки не вішали". Судя по грамотности он после 9 классов. Не его голове судить и убивать людей!

    Ols Kat reply Olvol

    Про дурной тон не понял если честно

    Olvol reply Ols Kat

    Считаю, что приличные люди в конце за редким исключением не ездят.

    Ols Kat reply Olvol

    Это понятно. Непонятно с чего Вы это взяли. Я вот не заметил никакой закономерности, что алкаши, что офисные работники - все ездят в разных частях троллейбуса. Спереди пенсионеров больше, да и то не всегда

    Olvol reply Ols Kat

    Пусть будет так.

    Валентин Вільчин reply Olvol

     дурницю пишеш .

  • Задунайский Торонтуй

    А давай лучше Гитлеру. Человек известный. В Виннице был дольше Петлюры. И кое-что делавший для нее, в отличие.

    А что Петлюра сделал полезного Виннице?
  • Ols Kat

    в городе, где очень мало евреев
  • Olvol

    А предупредить нас, хотели бы мы этого или нет- нельзя было?

    Винничанин reply Olvol

    Кого "вас"? Граждан россии? Каким кером вы к Виннице?

    Olvol reply Винничанин

    90% мого роду із Вінницької області, 10% - із-за Харкова і польська шляхта. Росіян немає. І я у Вінниці. Просто у мене хола включена, щоб заходиьи на яндекс.

    Валентин Вільчин reply Olvol

    ... дурень .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії «Ранкові зорі» 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up