Нова петиція про транспорт. Продовжити маршрут тролейбусів до ВПЗ

Нова петиція про транспорт. Продовжити маршрут тролейбусів до ВПЗ
Фото з архіву "20хвилин"
  • Вінничанка Діана Єлісєєва пропонує продовжити усі тролейбусні маршрути, які прямують на Київську, до ВПЗ
  • За її словами, у цьому мікрорайоні не вистачає транспорту, щоб дістатися до інших місць Вінниці
  • А поки триває збір підписів, журналіст з’ясував про можливість такої зміни в дирекції транспортної компанії

На сайті електронних петицій з’явилося нове звернення про громадський транспорт. Вінничанка Діана Єлісєєва живе на північно-східній околиці міста — в мікрорайоні ДПЗ (ВПЗ). Вона запевняє, що для жителів району не вистачає транспорту. Аби цю проблему вирішити, жінка пропонує продовжити рух тих тролейбусів, які завершують свій маршрут на Меморіалі Визволення. І зробити для них нову кінцеву зупинку - мікрорайон ВПЗ.

«На вулиці Сергія Зулінського також є досить багато житлових будинків. Тим паче тут багато заводів і підприємств, де працює велика кількість людей. Їм необхідно чекати досить довго, щоб дібратися до центру або доїхати додому», — пише вінничанка у петиції.

Також пані Діана додає, що існуючий маршрут тролейбусу №3, коли він їде з Вишеньки, переповнений. Тролейбуси №6А та №1 «ходять рідко». Доїхати до вокзалу можна лише на маршрутці №20А.

Відео дня

«Тут живуть і працюють такі ж люди як і на Вишенці, і на Урожаї, і на Мемореалі. Та платять такі ж податки! Це повна безглуздість робити кінцеву на Мемореалі, а далі, що не люди живуть?!», — пише емоційно авторка петиції.

Зараз її звернення набрало лише два підписи з 350 необхідних. Підтримати петицію можна за посиланням.

А поки звернення лише набирає голоси, журналіст запитав думку очільника «Вінницької транспортної компанії» Михайла Луценка про можливість продовжити тролейбусні маршрути.

— Якщо подовжити маршрут з Водоканалу до ВПЗ збільшаться інтервали між зупинками. Не певен, що це добре сприймуть й інші мешканці, які користуються громадським транспортом, — відповів Луценко. — Проте рішення цього питання не можна приймати поспіхом: потрібно вивчити пасажиропотік, дізнатися про реальну потребу мешканців цього мікрорайону в додатковому транспорті.

За даними транспортної компанії, у мікрорайон ВПЗ щодня приїжджають 24 тролейбуси, 4 автобуси та 12 маршруток. Про це у матеріалі: Громадський транспорт. Скільки його є та як рахують пасажирів? (ІНФОГРАФІКА)

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Олександр Хорошев

    А по Хмельницькому шосе тролейбус? А то трамвай №4 можна і 300 метрів завдовжки зробити і все одно бабці аж на даху будуть сидіти.

    Olvol reply Олександр Хорошев

    Сім хвилин пішки до Келецької!
  • Олег Агафонов

    Я вже писав багато раз. Мені відмовили по "не рентабільності"
  • Olvol

    Копали какую-то трубу возле водоканала - то троллейбусы  все ходили одно время на ГПЗ. толку с этого никакого не вышла. А то что оттуда на вокзал на 20 мвршрутке - бред, есть автобус прямой через Кирова, двойка. Ходит целый день с 6 до 23 по графику, 10 минут езды!
  • Без Имени

    Вінничанка Діана Єлісєєва живе на північно-східній околиці міста — в мікрорайоні ДПЗ (ВПЗ).

    Хто вам таке сказав? Вона з Вишеньки.

    З.А.Глядач reply Без Имени

    Шмаркачка 1995 р.н. Могла б і пішки пройтися.

    Olvol reply З.А.Глядач

    А знаете зачем распространяется мнение, что молодые все "шмаркачи", такие сякие ленивые, курят и вообще развращены бесповоротно? А ДЛЯ ТОГО, ЧТОБЫ ДЕРЖАТЬ ИХ НА МИНИМАЛКЕ БЕЗ ОФОРМЛЕНИЯ. Вот уж не врите, пенсионеры бухают не меньше. А глупостей говорят даже бльше в два раза!

    З.А.Глядач reply Olvol

    Ага,дєржать... Аби вони самі цього не хотіли
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up