Немає зв'язку більше 13 днів. У Вінниці зник 75-річний чоловік. ОНОВЛЕНО

Немає зв'язку більше 13 днів. У Вінниці зник 75-річний чоловік. ОНОВЛЕНО
  • Житель Хмільницького району набрав рідних та сказав, що він у Вінниці. З цього моменту зв'язок з ним пропав. Поліція просить допомоги вінничан у пошуку чоловіка.
  • ОНОВЛЕНО. Чоловіка розшукали. Пошук припинений.

Шукають безвісти зниклого Віктора Яцкова, 75-річного жителя села Немиренці Хмільницького району. Про розшук інформує Поліція Вінницької області.

Востаннє чоловік виходив на зв’язок 10 вересня та повідомляв, що перебуває у Вінниці біля центрального ринку.

  • Прикмети зниклого: середньої тілобудови, зріст 170 см, сиве коротке волосся. 
  • Був одягнений в коротку чорну куртку, сірі штани та чорні туфлі, мав при собі паспорт, пенсійне посвідчення, військовий квиток і пакет з речами.

— Хто володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження розшукуваного, прохання повідомити за телефонами: (0432) 59-43-89, 59-41-55, 097-946-13-77 або 102, — зазначають у поліції.

Відео дня

Поліція опублікувала фото чоловіка та зазначила, що він підозрюється у важкому злочині. Просять вінничан допомогти його розшукати. За нашою інформацією, цього чоловіка шукають з 2018 року та підозрюють у вбивстві на Пирогова.

Щоб подати людину в розшук, не чекайте три доби

Повідомлення в соціальних мережах зі словами «Зникла людина», «Допоможіть знайти» поширюються дуже швидко. Буває, що люди ще постять, бажаючи допомогти іншим, а людина давно знайшлась. Просто загуляла, а телефон розрядився…

Про те, як шукають людей поліцейські та чи швидко знаходять, редакція писала у статті «Їх шукає поліція. Щоб подати людину в розшук, не чекайте три доби» з історіями безвісти зниклих вінничан.

То що ж треба знати, аби знайти зниклу людину самотужки, та що потрібно робити, якщо своїми силами розшукати пропажу не вдалось? Необхідні для пошуку кроки детально розписані у матеріалі: Рідна людина не прийшла додому? Куди дзвонити в першу чергу і що ще треба зробити

 

Читайте також:

Зникла 65-річна жителька Вінницького району. ОНОВЛЕНО

У Хмільницькому районі зникла 54-річна жінка. Допоможіть її розшукати

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ирина Самоленко

    Чоловіка знайшли. Пошук припинено.
  • Оля Панасюк

    Підозрюють у вбивстві😲....не схожий він на вбивцю
  • Андрей Любасюк

    Розшуканий

keyboard_arrow_up