Підозрюють у вбивстві. З 2018 року вінницька поліція розшукує Сергія Челована

Підозрюють у вбивстві. З 2018 року вінницька поліція розшукує Сергія Челована
  • Поліція опублікувала фото чоловіка та зазначила, що він підозрюється у важкому злочині. Просять вінничан допомогти його розшукати.
  • За нашою інформацією, цього чоловіка шукають з 2018 року та підозрюють у вбивстві на Пирогова.

Поліція встановлює місцеперебування 36-річного Сергія Челована. Шукає його Управління карного розшуку обласного главку поліції за підозрою у вчиненні тяжкого злочину. Таке повідомляння опублікувала Поліція Вінницької області.

— Прохання до громадян, які володіють будь-якою інформацією, що допоможе встановити місцеперебування розшукуваного, повідомити поліцію за телефонами: (0432) 59-40-22 або 102, — зазначають у повідомленні. — Конфіденційність гарантовано.

У 2019 році, нагадаємо, редакція попросила співробітників карного розшуку обласного главку скласти десятку людей, із бази розшукуваних поліцією. І нам дали інформацію про пріоритетних підозрюваних, які розшукуються за особливо тяжкі злочини. Більшість у цьому ТОП-10 кримінальників — фігуранти справ про вбивства різних років.

Відео дня

У цьому списку був і Сергій Челован, мешканець Києва.

У 2018 році у Вінниці на вулиці Пирогова вбили чоловіка. Підозри впали на трьох людей. Серед них Сергій. Двох співучасників цього злочину одразу затримали та помістили до ізолятора.

 

Читайте також:

Зникла 65-річна жителька Вінницького району. ОНОВЛЕНО

У Хмільницькому районі зникла 54-річна жінка. Допоможіть її розшукати

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Електрик Вінниця

    Шукайте в районі Шевченка

keyboard_arrow_up