«Не забороняйте водомати Долина плюс», — вінничани звернулися до міської ради

«Не забороняйте водомати Долина плюс», — вінничани звернулися до міської ради
Фото: з архіву "20 хвилин"
  • На платформі єдиної системи місцевих петицій з'явилося звернення вінничанина з проханням дозволити компанії «Долина плюс» й надалі продавати питну воду через водомати. 

У середині березня виконком міськради ухвалив пакет рішень, якими заборонив «Долині плюс» подальше розміщення водоматів у Вінниці. Таке рішення чиновники пояснили тим, що власник акваматів встановив їх без відповідного погодження, а надалі не реагував на приписи та попередження про демонтаж. У міськраді також повідомили, що всі водомати мають демонтувати. 

Ситуація стала резонансною у Вінниці. Сотні містян висловили свою думку стосовно заборони. Більшість з таким рішенням не погоджуються. На тлі цього навіть створили петицію з проханням не забороняти «Долину плюс». 

«У зв'язку з незадовільною якістю питної води, що постачається водоканалом, населення вимушене користуватися послугами сторонніх організацій, серед яких “Долина плюс”. Рішенням Вінницької міської ради функціонування водоматів можуть призупинити. Просимо не забороняти апарати питної води “Долина плюс”, а також поліпшити якість питної води міського водопроводу», — пише автор звернення Дмитро Шевчук. 

Відео дня

На момент публікації цього матеріалу петицію підписали 83 людини. 

Читайте також:

Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії

«Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (45)
  • Aleksei Vlasenko

    Сергій Моргунов краще прислухатися до мешканців, раджу вам☝️
  • Валентина Кочеткова

    Залишити
  • Григорий Крамаренко

    Кого це жаба давить,не чіпайте Долину плюс,кращої води в Вінниці немає,а з крана тече вода яка не пигодна для вживання,руки геть від Долини!!!
  • Наталия Добронецка

    Залишити!

keyboard_arrow_up