Не випускає дитинча з рук. Мавпочка-втікачка Маша народила первістка

Не випускає дитинча з рук. Мавпочка-втікачка Маша народила первістка
  • Відома своєю втечею з паркового зоодворику мавпа Маша народила дитинча. 
  • Новоспечена матуся місяць не випускає малечу з рук, тому не визначили стать первістка. 
  • Наша журналістка побувала в гостях у господарів зоодворика та розпитала про все господарство.

Зелена мартишка Маша або Маруся, як звуть її господарі, дуже лагідно обіймає свого малюка і пригортає до себе. Навіть коли трішки спускає його з рук, то не підпускає до нього близько.

— Вона просто м’яко відштовхує мене лапою, — розповідає Наталя, власниця Маші. – Навіть якщо я просто хочу його нагодувати.

Відео дня

За словами Наталі, Маша дуже контактна та спокійна дівчинка, її можна гладити навіть з дитинчам на руках. Головне — не намагатися його забрати або чіпати.

Молода мама — 4-річна зелена мартишка, знаходилася у живому куточку в Центральному парку ім. Горького. Вінничани знають її за втечею з зоодворику. Маша, доки її не спіймали люди, жила в П’ятничанському лісі і харчувалася тим, що цупила в мешканців мікрорайону.

Сьогодні Маша перебралася з іншими мавпочками додому до господарів, включаючи і тата маленького дитинчати, 6-річного Джонні.

Джонні — тато малюка мартишки Маші

Власники Маші та Джонні також завідують клубом «Коні-Поні», тож їхнє господарство — велике. Коні, кози, лама, свинки, кури, собаки, шиншила, носухи, єноти, морські свинки та вісім мавп.

— Ось ці двоє —  пара, Маша і Джонні, — знайомить Наталя з мавпами. — Наш Філя, макака магот. Йому п’ять рочків, і ми досі не знайшли йому дівчинку. Тому купили другого хлопчика його виду, друга. Звати Боббі, йому близько року.

Також Наталя познайомила журналістку і з іншими вихованцями. Наприклад, з парою єнотів.

— Це Бусінка, дуже хороша дівчинка. А це її Сьома, вони пара. Сьома їсть все і завжди. —  сміється власниця єнотів.

Також у приміщенні бачимо клітку з носухою Соньою, морськими свинками та шиншилою, яка шалено крутилася у своєму колесі. 

Носуха Соня

 

Через вікно до приміщення з цікавістю заглядає песик Айс, породи самоїд.

— Минуло ночі він став татом, тому нас на восьмеро більше тепер, — розказує Наталя.

Самоїд Айс

За словами господарки тварин, їм живеться дуже весело і всі вихованці зоодворику — ніби маленькі діти.
 

Читайте також:

Знайомі риси Вінниці: впізнайте 7 будинків за силуетами

Що таке квест-кімнати і чи варто сходити? Відгуки вінничан, порівняння сюжетів та ціни

Один з найбільших птахів України живе в Подільському зоопарку


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    "Йому п’ять рочків, і ми досі не знайшли йому дівчинку. Тому купили другого хлопчика його виду, друга"

    От так і з'являються педерасти.

    Саша reply Anonymous

    Это ты рассказал свою историю?

    Anonymous reply Саша

    Ні-твою. Бо "Саша"-це щось незрозуміле,середнього роду. Хоча,у .ів усе не по-людськи.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up