Не стало професора Мазура. Він відомий роботами про перехід від планової до ринкової економіки

Не стало професора Мазура.  Він відомий роботами про перехід від планової до ринкової економіки
Анатолій Мазур 29 років працював у Вінницькому аграрному університеті
  • Сумну новину повідомили на сайті Вінницького національного аграрного університету.
  • У цьому навчальному закладі професор Мазур працював 29 років.
  • Ректорат, колектив викладачів, студентів, учнів професора висловлюють співчуття його рідним.

Відійшов у засвіти відомий вчений, д.е.н., професор Мазур Анатолій Григорович — чудовий колега, педагог, який самовіддано служив освіті і науці, чуйний товариш, голова родини. 29 років Анатолій Григорович присвятив роботі у Вінницькому національному аграрному університеті. Розроблені ним методичні та практичні рекомендації лягли в основу вдосконалення регіонального планування й управління в період переходу від централізованої до ринкової економіки.

Досягнення професора Мазура в науковій і педагогічній діяльності неодноразово відзначалися державними нагородами — «Знак пошани», медаль «Відмінник аграрної освіти», Почесними грамотами Верховної ради України, Міністерства  аграрної політики, Вінницької обласної державної адміністрації та обласної ради.

— Професор Мазур Анатолій Григорович вніс значний вклад у розвиток науки в галузі регіоналістики та управління сучасними економічними системами. Підготував гідне покоління учнів-вчених, які продовжуватимуть його справу, — говорять його колеги. — Для колективу університету це непоправна втрата. Анатолій Григорович був прекрасною людиною, великим працелюбом, неординарною особистістю, мудрим наставником і порадником, справжньою скарбницею знань і досвіду для молодого покоління студентства. 

Відео дня

Ректорат та колектив Вінницького національного аграрного університету висловлюють щирі співчуття родині з приводу смерті дбайливого чоловіка, батька, дідуся Мазура Анатолія Григоровича.

— Із болем у серці сприймаємо цю трагічну звістку. Схиляємо голови у скорботі і розділяємо біль рідних, друзів — усіх, хто знав Мазура Анатолія Григоровича. Спочивайте з миром, дорогий наш, Анатолію Григоровичу, — пишуть колеги. — Світла пам'ять про Вас назавжди залишиться у наших серцях.

 

Читайте також:

«З останніх сил тримала хлопця, який звисав з мосту…» Як 18-річна дівчина врятувала близького друга

У Вінниці реставрують унікальну будівлю, схожу на корабель — Будинок Длуголенцького

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (57)
  • Света Воронина

    Царство небесне та вічна пам'ть.🙏 Рідним співчуття. 😥
  • Вадим Мовчан

    Вічна пам'ять...
  • Галина Шлапак

    Потрясена этой печальной новостью. Трудно её принять.  Трудно принять утрату! Вечная память!
  • Ліна Підлісняк

    Царство небесне та вічна пам'ять ...((

keyboard_arrow_up