«Не міг він один нападати на двох». Учаснику бійки у Лука-Мелешківській обрали запобіжний захід

«Не міг він один нападати на двох». Учаснику бійки у Лука-Мелешківській обрали запобіжний захід
Поки триває розслідування, два учасники інциденту із загибеллю людини, перебувають у лікарні
  • Триває розслідування справи про загибель 47-річного чоловіка на дачному масиві у Лука-Мелешківській.
  • Один з трьох чоловіків загинув під час бійки, ще двоє перебувають у лікарні.
  • Сторони звинувачують одна одну..

Тримання під вартою без права внесення застави — такий запобіжний захід обрали одному з учасників бійки, що сталася 23 вересня на дачному масиві у Лука-Мелешківській.

Про це 20minut.ua повідомила прес-секретар обласної поліції Анна Олійник. За її інформацією, обидва постраждалі перебувають у лікарні.

Суд обирав запобіжний захід без присутності у залі засідання чоловіка. Як пояснюють юристи, це не є порушенням законодавства.

Відео дня

Нагадаємо, на дачному масиві під час бійки загинув чоловік. Сталося це 23 вересня приблизно о дев’ятій вечора.  Про цей факт 20minut.ua розповів один з адвокатів.

За його словами, 41-річний чоловік йшов зустріти з роботи дружину. На неосвітленій ділянці дороги йому зустрілися двоє. Як стверджує адвокат, з їхньої розмови можна було зробити висновок, що чоловіки напідпитку.

Зав’язалася бійка. За словами адвоката, під час захисту 41-річний чоловік дістав ножа і смертельно поранив 47-річного жителя Лука-Мелешківської.

—З тими двома чоловіками була ще жінка, — уточнив адвокат.

Двох постраждалих з травмами доставили в лікарню.

Адвокат також говорив, що це була друга зустріч 41-річного з двома іншими чоловіками. За його словами, бійка мала зав’язатися ще тоді, коли чоловік йшов додому. Ніс у руках пакети з покупками, а також букет квітів для дружини. Однак обминув їх і тим само уникнув контакту. Прийшов додому,  залишив покупки і повернувся зустрічати дружину. По дорозі знову натрапив на тих само чоловіків.

Журналіст 20minut.ua спілкувався з дружиною 41-річного чоловіка, якому обрали запобіжний захід.

—Я поверталася тією темною частиною дороги і якраз в цей час була бійка, — говорить жінка. — Швидко обминула те місце і поспішила додому. На той час не знала, що б’ють мого чоловіка. Пізніше він розповів, що бачив мене, але боявся озватися, аби ті двоє ще мені не завдали ударів.

—Вдома бабуся сказала, що чоловік пішов мене зустрічати, і я здогадалася, що це його могли бити, — продовжує співрозмовниця. — Попросила сусіда на допомогу. Коли ми з сусідом прийшли на місце, побачила чоловіка у крові.

За словами співрозмовниці, не міг чоловік один нападати на двох. Каже, це нелогічно, бо, зрозуміло, що двоє людей перед одним мають перевагу.

 —Він сказав їм, йдіть своєю дорогою, а я піду своєю, — говорить жінка. — Але вийшло все по-іншому.  

За інформацією обласної поліції,  слідство з'ясовує причини та обставини конфлікту, проводить процесуальні слідчі дії в межах відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Такий злочин карається ув’язненням терміном до 15 років. 

Тим часом під публікацією «Йшов зустріти дружину з роботи…Вбивство на дачному масиві в Лука-Мелешківській» в одному з коментарів висловлюється версія з уточненням подробиць інциденту.

Читайте також:

Справу «смотрящого за общаком» колонії на Вінниччині передали до суду

Від $10,5 тис до $1,6 млн. ТОП-10 найдорожчих і найдешевших будинків, що продають у Вінниці

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (49)
  • Жора

    В Киеве все нормально  "Було розпочато кримінальне провадження з кваліфікацією умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого."  А в Виннице при самозащите также делают квалификацию убийство . Это зависит кто сколько даст на лапу следователям и прокурорам?
    20 мин!  Пора  этот случай довести до информации для всей Украины, где за деньги покупается уголовная ответственность!

    Читач74 reply Жора

  • Жора

    Если бы он не ударил ножом его бы ПРОСТО убили. Все правильно сделал, и остался живой.Вот пример в Киеве всего пару ударов по голове и труп. А если бы тот не отворачивался  а ВЗЯЛ и всадил в нападавшего нож ТО БЫЛ бы живой!!!!
    Ссылка на это убийство!  https://www.pravda.com.ua/news/2021/09/29/7308805/

  • Олег Мазур

    Хто постраждав той правий,грьобане законодавство,впевнений що обдовбаний суддя з бодуна навіть не читатиме тої справи,йому похер,хіба що цей нещасний продасть хату в Луці,тоді почнуть читати справу і дивитись докази... Як воно,сука,все за..бало
  • Жора

    Будет наука!

    Читач74 reply Жора

    Жора ты тут дохуя розпизделся уже, иди займись чем то полезным

    Олег Брехов reply Читач74

    +1 Жора занимайся своими делами не лезь куда не нужно просьба

    Жора reply Олег Брехов

    Ты хочешь чтобы каждого убивали в драке? И никто не мог защитить свою жизнь с помощью ножа?

    Олег Брехов reply Жора

    Ты меня убеждаешь и всех ? Ты походу тоже там сидел в кустах с тем Ханыгой и смотрел коль так себя ввидешь

keyboard_arrow_up