Найбільша в Україні пивна компанія відкриває в Вінниці завод на 1500 місць

Найбільша в Україні пивна компанія відкриває в Вінниці завод на 1500 місць
  • Українська пивна компанія UBC Group, яка торгує холодильним обладнанням, придбала земельну ділянку на території старого аеропорту.
  • Зараз там вже розпочалось будівництво заводу "УКснаб".
  • Обіцяють працевлаштувати 1,5 тисячі людей.
  • Інвестувати у завод компанія планує 300 мільйонів гривен.

На території Індустріального парку планують зробити замкнутий цикл виробництва холодильного обладнання. Суміжні виробничі потужності розмістять на 20 га землі. 

За словами директора "Української пивної компанії" Ігоря Бурдиленка орієнтовний обсяг інвестицій, який можливо залучити впродовж наступних п’яти років — 30 мільйонів євро.

 — Все, що народжується у нас як ідея, потім дуже легко реалізуються тут, у Вінниці, — сказав Бурдиленко. — Ми почали з ідеї будівництва заводу по виробництву холодильного обладнання. Заплановано в першу чергу виробництва інвестувати понад 2 мільйони євро. В майбутньому плануємо збільшувати інвестиції. Наступний етап – це створення кластеру холодильного машинобудування. І це дуже важливо, тому що ми маємо нагоду запросити наших партнерів з Європи, Сполучених Штатів Америки, Канади разом будувати тут цей кластер, і в них з'являється можливість розширювати свій потенціал в Україні. Одна із головних причин, чому ми хочемо створити цей кластер, бо ми – міжнародна компанія, але з українським корінням. Тому маємо інвестувати сюди першими, і тоді наші європейські або американські партнери будуть дивитися на цей приклад і для них це буде додатковий стимул інвестувати  в Україну.
 

Відео дня


На заводі  "УКснаб" створять 1,5 тисячі робочих місць. Ще в 2015 році працівникам обіцяли зарплату до 4,5 тисяч гривень.

Нагадаємо, що наприкінці червня 2015 року на аукціоні  харківська UBC Group (українська пивна компанія) купила за 12 мільйонів 135 тисяч гривень  землю біля старого вінницького аеропорту площею  10,85 гектар.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Антонюк Сергей

    Дергачи (10 км от Харькова), 2017 год, завод УКснаб, средняя зарплата рабочего 5000 грн. Текучка кадров сумасшедшая.
  • Задунайский Торонтуй

    Из Канады! ))

    Они все бросили и уже едут.
  • Zlobniy Zusul

    Це все добро, але де вони 1500 робочих наберуть згідних працювати за зарплату до 4500 гривень ось в чому питання?

    Порошок reply Zlobniy Zusul

    как будут платить, так люди будут и работать. Такое будет и качество этих холодильников
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up