«Наш захисник боронить свою країну, поки цей стиляга відпочиває в тилу»: військові запустили флешмоб

«Наш захисник боронить свою країну, поки цей стиляга відпочиває в тилу»: військові запустили флешмоб
  • Твіт військовослужбовиці Марії Назарової запустив у соцмережах флешмоб, де військові, парамедики та волонтери публікують дві свої світлини. На одній вони показують, як наближають перемогу України, а на другій — яскраві моменти свого життя до повномасштабного вторгнення. 

Декілька днів тому військова територіальної оборони Києва Марія Назарова опублікувала твіт, який наразі зібрав мільйони переглядів. Твіт містить дві світлини авторки: на першому вона у військовій формі, на іншій — відпочиває в кав'ярні у гарній сукні. Підпис під фото дівчина залишила наступний: «Ця свята людина @башить, щоб ця гнида вела своє розгульне життя».

Після того, як твіт Марії розлетівся, у соціальних мережах почали з'являтися сотні аналогічних дописів від інших військових, парамедиків та волонтерів. 

Відео дня

Кожен такий допис супроводжується парою світлин. На одному людина несе військову службу, лікує чи волонтерить, на іншому — подорожує, танцює в нічному клубі, відпочиває у ресторані тощо.

Коли флешмоб став вірусним, Марія Назарова пояснила, що насправді означав її твіт: «Ніхто з нас не “народжений для війни”, і у всіх військових було життя до війни, яке вони тимчасово поміняли на честь захищати Україну. І так, я хотіла б, щоб більше людей ставали на цей шлях, щоб потім усі жили собі своє розгульне життя». 

До флешмобу долучилися й вінничани. До прикладу, військовий Андрій Підлісний та волонтерка Олена Стеценко. 

А ось, як долучилися до флешмобу українці з інших міст:

Читайте також:

Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям та дорослим на цих вихідних 27 і 28 травня

Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up